четвер, 25 травня 2017 14:52

Алла Пугачова подарувала внуку маєток за 1 млн доларів

  Алла Пугачова з онуком Микитою    Фото: LIVEstory
Алла Пугачова з онуком Микитою Фото: LIVEstory

Онук співачки Алли Пугачової 26-річний Микита Пресняков влітку відгуляє власне весілля. Його обраницею стала 20-річна Олена Краснова, дочка російського олігарха.

За інформацією інсайдерів, на честь одруження примадонна подарувала онуку свій маєток у Підмосков'ї, селі Малі Бережки. Сама вона зараз живе у будинку чоловіка Максима Галкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова похизувалась своїми двійнятками на пузі в сонного Галкіна

Будівництво маєтку Пугачова почала у 1990-их. На 50 сотках ділянки розміщені триповерховий особняк площею 1000 квадратних метрів, лазня, джакузі, спортзал, прохід до приватного пляжу. Особливістю є кладовище домашніх тварин, де поховані собаки Алли Борисівни - доберман Ірма і джек-рассел-тер'єр Покемон. Вартість будинку з ділянкою оцінюють в 1 млн доларів.

  Маєток Алли Пугачової в Підмосков'ї     Фото: panno4ka.net
Маєток Алли Пугачової в Підмосков'ї Фото: panno4ka.net

У Малих Бережках Микита провів своє дитинство. Там познайомився з нареченою Оленою. Дача її батьків стоїть поряд з маєтком Пугачової. У Преснякова молодшого також є квартира в центральному районі Москви, Луб'янці. Її подарували батьки після повернення з США. За оцінками ріелторів, її вартість становить 60 млн рублів - 28 млн грн.

  Микита Пресняков з нареченою Оленою Красновою     Фото: Instagram
Микита Пресняков з нареченою Оленою Красновою Фото: Instagram
Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова подарувала внуку маєток за 1 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі