середа, 17 вересня 2014 13:23

Honda опублікувала фото компактвена Fit для європейського ринку

Японці виклали фото прототипу європейської версії компактвена Honda Fit, який за межами США і Японії буде продаватися під ім'ям Jazz. Прем'єра автомобіля відбудеться на Паризькому автосалоні.

На відміну від серійної версії Fit, яка продається з кінця минулого року, прототип Jazz має решітку радіатора іншої форми. У порівнянні з машиною попереднього, другого покоління, новий компактвен став довшим на 15 міліметрів (4089 міліметрів), а його колісна база збільшилася на 30 міліметрів (2530 міліметрів).

Як і машина попереднього покоління, Honda Jazz обладнана системою "розумної" трансформації салону Magic Seats. Зокрема, вона дозволяє розкласти передні сидіння таким чином, що спинки будуть знаходитися практично на одному рівні з подушками сидінь другого ряду. Крім того, задні сидіння можуть складатися як вперед, так і назад, збільшуючи об'єм багажного відсіку з 470 до 1492 літрів.

Повних даних про моторну гамму поки немає. Honda лише підтвердила, що в лінійку увійде 1,3-літровий двигун бензиновий двигун потужністю 100 кінських сил, який буде поєднуватися або з шестиступінчастою "механікою", або з варіатором. У США Fit також доступний з 1,5-літровим мотором, що видає 130 сил. Чи буде цей агрегат пропонуватися в Європі, не уточнюється.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Honda опублікувала фото компактвена Fit для європейського ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі