ЄС іде на співпрацю з Росією?

Спікер зовнішньополітичної служби Євросоюзу заявив - ЄС допускає співробітництво з РФ у протидії з тероризмом. Проти терору - з країною-терористкою?

Петер Стано, спікер зовнішньополітичної служби ЄС на брифінгу припустив можливість співрпаці з Росією у боротьбі з ІДІЛ. Якось дивно собі уявити це співробітництво. Росія - країна-агресорка, на чиєму рахунку десятки тисяч українських життів, країна, яка 10 років організовує теракти і загарбання України, не гребує організаєю терактів по всьому світу - зокрема, і в ліквідації незгодних зі своєю політикою. І ось така заява від єврочиновника. Стано також зазначив, що жодна терористична атака, скоєна на теренах Росії, не була належним чином розслідувана. Не виникає питання - чому? Чи не тому, що саме Путін і ФСБ були замовником і виконавцями цих злочинів.

Цікаво, як буде відбуватися ця співпраця? Фінансами? Солдатами? Спільними військовими планами? І якою буде ціна цієї співпраці - визнання своїми загарбаних українських територій? Якісь неймовірні речі відбуваються у світі. Росія зазвичай лише розділяла, сіяла хаос і безлад, смерть і розруху. Не кажучи вже про єврочиновників, які просували російські наративи за російські гроші. Або російських псевдолібералів, на зразок Юлії Латиніної, яка першою звинуватила українців у теракті в Москві.

Тим часом глава фракції СДПН Рольф Мютценіх заявив - канцлерр Німеччини Олаф Шольц у 2022 році їздив до Китаю, щоб умовити Сі Дзіньпіна вплинути на Путіна і не завдавати ядерного удару по Україні. Щодо цієї заяви є багато суперечливих думок, однак сам факт промовистий. З одного боку, є теракт на 100 людей у країні-агресорці, незалежне розслідування якого фактично неможливе. З іншого боку - 40-ка мільйонна нація, яку вбиває ця країна, і яку зараз Брюссель фактично зливає. Україна має вимагати вибачень у Брюсселя за цю недалекоглядність.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі