Кадри "агента Деркача" керують енергетикою. Досі

"Енергоатом" обирає членів наглядової ради. На жаль, приємних сюрпризів очікувати годі

Нагадаю, що термін подачі документів на конкурс на трьох незалежних членів наглядової ради АТ НАЕК Енергоатом закінчився 2 березня 2024. Зараз тривають співбесіди з кандидатами. Не маю сумніву, що Енергоатом разом із Міненерго о почнуть брудну кампанію в ЗМІ проти кандидатів, які можуть дієво, ефективно та професійно навести порядок в компанії, знаючи всі її оборудки з 2020 під керівництвом камарільї Андрія Деркача. Юрій Ніколов у жовтні 2022 року написав докладну статтю про цю камарілью. Пропоную освіжити пам'ять.

Банкова впевнено переводить енергетику у ручне керування. Спочатку "Енергоатом", потім Міністерство енергетики, далі НКРЕКП, "Гарантований покупець", "Оператор ринку". Днями атакували "Оператора ГТС України" і очікується захоплення "Укренерго"

"Після призначення Андрія Єрмака головою офісу президента на початку 2020 року почалася зміна топменеджерів в основних установах енергетики України. Банкова впевнено переводить енергетику у ручне керування. Спочатку "Енергоатом", потім Міністерство енергетики, далі НКРЕКП, "Гарантований покупець", "Оператор ринку". Днями атакували "Оператора ГТС України" і очікується захоплення "Укренерго". На щастя, зло більш ніж персоналізоване, і час показати його обличчя.

У всіх цих історіях очевидний вплив Германа Галущенка, який потрапив у енергетику з людьми Андрія Деркача. А нині користується безумовною довірою офісу президента в особі Андрія Єрмака та його заступників Олега Татарова і Ростислава Шурми."

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі