Українські дрони розхитують трон Путіна

Наші ЗСУ знайшли найболючішу точку кремлівського карлика. Так тримати!

Російська влада ніколи не переймалася справами та безпекою провінції. Поставивши всі карти на наступ, Путін лишив без захисту свої найбільші НПЗ. І вони нині - стали законними і головне, дуже вдалими цілями нищівних українських дронів. Два дні поспіль палають нафтопереробні заводи і нафтобази міст Орел, Рязань, Кстово, Кіріші, Новошахтинськ. 11 областей країни-агресорки зазнали атаки дронів.

Чому так? Бо Путіна найбільше турбувала безпека Москви і Пітера. Адже сам він, ще в ролі помічника мера Петербурга Анатолія Собчака, став свідком путчів 1991 і 1993 років та краху СРСР. Він бачив масові протести, однак боявся і ненавидів їх. Тепер, вибудувавши цілком чекістську державу - він хоче повернути всі "бунтівні республіки" назад, в імперію. І шалено боїться, що мешканці обох російських столиць будуть незодоволені Путіним і не дозволять йому до 2030 стати новим "червоним імператором".

Фактично, зараз путінський режим отримує адекватну відповідь: згадаймо, як у 2022 першими цілями російських ударів стали саме військові аеродроми та український нафтогазовий комплекс. Кремлівський карлик вважає, що час грає на його стороні, однак зараз розпочалася війна на обопільне виснаження. І він, нарешті, має це усвідомити. Жодних мирних угод такий розвиток подій не передбачає. Тому - знищення російських воєнних та енергетичних об'єктів має тривати і посилюватися.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі