Край Росії палає. Все, як ми любимо

Дрони над нафтобазами, російські визвольні добробати в прикордонні РФ, стрілянина і танки - початок кінця імперії?

Російські міста Петербург, Орел, Вороніж, Таганрог, Курськ - сьогодні здригалися від вибухів на нафтобазах та слухали сирени тривоги. Деякі з місцевих нафтопереробних підприємств розташовані за понад 1000 км від українського кордону. Чудово, що маємо такі далекобійні дрони. Ще краще - що на багатьох цих виробництвах стоїть американське спорядження, поновити яке через міжнародні санкції буде хай не неможливо, але вкрай складно і займе добрий шмат часу.

Тим часом легіонери добровольчих угруповань "Свобода Росії", РДК та "Сибірського батальйону" зранку оголосили, що увійшли на територію Росії. Відео зі стріляниною вже шириться мережею. Бійці заявляють, що збираються йти на Москву, проводити незалежні і вільні вибори та звільники країну від кремлівського тирана, однак наразі їхні успіхи - це яскраве відео у соцмережах та повідомлення про взяття під контроль селища Лозова Рудка на Білгородщині. У Тьоткиному на Курщині - тривають бої.

Українська сторона заявляє про свою цілковиту непричетність до цих подій - мовляв, бійці автономно перебувають на території власної держави, вони її громадяни і виконують те, що вважають за потрібне.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі