Президент Франції закликає західних лідерів не бути боягузами

Франція скликає відеоконференцію щодо термінової допомоги України. Йтиметься також і про загрозу нашим найближчим сусідам з боку Росії

Еммануель Макрон демонструє своїм західним колегам приклад лідерства на тлі американської затримки з фінансовою допомогою. Путін оголосив Україні війну на виснаження, і лише колективна допомога Заходу може підтримати Україну в цьому страшному протистоянні. Тим більше, що самою Україною апетити кремлівського карлика не обмежаться жодним чином. Загроженою почувається наша сусідка Молдова, і не без підстав.

На порядку денному відеозустрічі - пошук та виробництво боєприпасів, постачання ракет середньої та великої дальності, поліпшення кібербезпеки та ремонт пошкодженої техніки на території України. Водночас, про надсилання небойового контингенту на терени України не йдеться.

Тим часом більш помірковані західні лідери критикують Макрона за надто активну позицію в питанні допомоги Україні. Однак ця конкуренція йде лише на користь нашій державі та показує Росії, що ми маємо союзників, які не готові відступати перед країною-агресором.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі