Ще 10+ ракет до кінця січня: висновки ранкової атаки

Ми зараз наприкінці першої стадії, після якої додаткові накопичення вичерпаються, і наступні кілька місяців обстріли підуть у режимі "скільки зробили, стільки і запустили"

У сьогоднішній російській атаці було 15 ракет Х-101/555.

Це означає, що якщо мої розрахунки є правильними, до кінця січня може бути використано 10+ таких ракет.

Розрахунок простий: за моїми прикидками, РФ може виробляти за місяць близько 60 Х-101 (і приблизно 35 "Калібрів", але з ними у рашистів щось не виходить).

Під час паузи жовтня-листопада та обстрілів грудня-січня вони можуть зробити 4*60=240 ракет. За грудень-січень використано 231 ракета (110 у грудні та 121 у січні). У залишку 9.

"Осіння пауза" була не з 1 жовтня, а з 22 вересня, і за цей проміжок теж щось зробили

Але слід ще врахувати, що "осіння пауза" була не з 1 жовтня, а з 22 вересня, і за цей проміжок теж щось зробили.

Ці оцінки умовні - обсяги виробництва можуть коливатися, а частина ракет падає у самій РФ. До того ж, наступний обстріл може бути не наприкінці січня, а на початку лютого.

Тобто це не точна наука, а орієнтир. Я даю циферки, щоби було загальне уявлення, чого можна чекати. І поки що мої прикидки збігаються з реальністю.

Насамкінець нагадаю, що російські обстріли циклічні.

Ми зараз наприкінці першої стадії, після якої додаткові накопичення вичерпаються, і наступні кілька місяців обстріли підуть у режимі "скільки зробили, стільки і запустили". Тобто, грубо кажучи, вистрілюватимуть не 120 Х-101/555 на місяць, а 60.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі