Небезпечні ігрища. Деталі про прослушку в кабінеті Залужного

Ідея "валіть рейтинг" головнокомандувача в самому зародку тупа і дурна

Все більше деталей про прослушку в одному із робочих кабінетів Залужного.

1. Її готували під свіжу робочу зустріч.

"Скажу вам так: це те приміщення, яке я мав використовувати сьогодні. В ньому вчора в ході перевірки знайшли (прослушку. - ред.)", - сказав Залужний.

Він також підтвердив, що цей кабінет не був постійним його місцезнаходженням.

"В мене є декілька місць, де я працюю. І от в одному з них це сталося. Я там давненько вже не був. Але ми перевірили і знайшли (прослушку. - ред.)".

2. "Жучки" були також у кабінеті працівників апарату забезпечення його діяльності.

Отже, дехто намагався вдарити по головнокомандувачу ЗСУ. Ні, не просто прослухати секретну інформацію

Отже, дехто намагався вдарити по головнокомандувачу ЗСУ. Ні, не просто прослухати секретну інформацію. І підловити якусь емоцію, обговорення чутливої теми мобілізації, якусь професійну оцінку когось. І думаю, це могло десь вилізти в зливному ютубному чи телеграмному бачку.

Як із цим пов'язані свіжі рейтинги, де між Залужним та Зеленським розрив у 26%?

Все просто. Ці рейтинги з'явились в ОП набагато раніше. І вони злякались, що у Зеленського за рік цифра впала з 84% до 62%. А у Залужного - з 96% до 88%.

Якщо падіння рейтингу Залужного можна назвати незначним, бо, очевидно, відвалились любителі простих рішень, які думали заїхати на кримські шашлики на чужій спині та купили квиток на концерт в Ялту. А вийшло, що війна у нас буде довга, складна і зачепить хоч якось кожного.

Якщо говорити про цифри гаранта, то у Зеленського падіння рейтингу суттєве. І пов'язане воно з неефективним управлінням, передачею своїх повноважень ларьочнику Грімі Гнилоусту та потужною корупцією.

Мамкині креативщики і піарщики вирішили організувати медійний рейд по обвалу рейтингу Залужного. І випустили юродивих

Тому вочевидь, мамкині креативщики і піарщики вирішили організувати медійний рейд по обвалу рейтингу Залужного. І випустили юродивих безуглих та мосійчук.

Ідея "валіть рейтинг" головнокомандувача в самому зародку тупа і дурна. Це тобі не підпалювати рейтинги, як це було в умовно мирні часи. Це тупо підставляти тисячі людей в окопах, які можуть через такі ігрища загинути.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі