Дрібʼязкова помста. Наша влада зробила подарунок росіянам

Вам може подобатись чи не подобатись Порошенко. Але підставляти країну через помсту людині, яка вам не подобається, - не дуже доречно

"Мила, я затримуюсь на роботі".

"Я переводив пенсіонерку через дорогу".

"Порошенко хотів зустрітись з Орбаном, а це б використали росіяни, тому ми не випустили його за кордон".

Перелік найбільш ідіотських відмазок поповнився.

Схоже, девіз Марʼяни "не зупиняйся, продовжуй ганьбитися до кінця" взяли на озброєння. І продовжують ганьбитися.

Невипуск Порошенко - це ганьба. Дрібʼязкова помста, недоречна в країні, яка так потребує єдності

Тому що невипуск Порошенко - це ганьба. Дрібʼязкова помста, недоречна в країні, яка потребує як єдності всередині, так і підтримки ззовні. Яку треба було визнати помилкою і сподіватись, що усі забудуть.

І коли ви не випускаєте політичного опонента з країни - це якраз стає проблемою, а не його зустріч з одним із лідерів країн ЄС. Навіть якщо цей лідер - будяк у дупі з Угорщини.

І такі недолугі відмазки можуть викликати лише роздратування у наших партнерів. Бо якраз діюче російське ІПСО - це розповідати скрізь, що Україна - це корумпована недемократична країна. І тут росіяни отримують подарунок, звідки не чекали. І тепер наші друзі на Заході вимушені будуть не лобіювати допомогу Україні, а вчергове переконувати свою громадськість, що Україна є демократичною країною.

Дуже важко пояснити громадянину США чи Німеччині, чому раптом політика з України можуть не випустити за кордон

А дуже важко буде пояснити громадянину США чи Німеччині, чому раптом політика з України можуть не випустити за кордон. Це прям неможливо пояснити, якщо чесно. І логічного звʼязку із війною і військовим станом ніхто з притомних людей на Заході не побачить. Особливо на тлі абсолютно логічних візитів інших українських депутатів в США

Вам може подобатись чи не подобатись Порошенко. Це ваше право. Але підставляти країну через дрібʼязкову помсту людині, яка вам не подобається, - не дуже доречно. І не личить людям, яких визнають одними із найвпливовіших у Європі. Але головне - це послаблює країну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі