Бабло, несмак і рагульство. Про що було шалене весілля нуворишів

Такі танці на крові – найкращий маркер, чи зрозуміли ми хоч щось. Чи далі питимемо під "шльопалі шльопки", поки поруч не проїде танк під триколором

Весілля Роксолани Москви та Ростислава Ільницького – привід зацікавитись їх трудовими і не дуже доходами нашими антикорупційними органами. І привід ще раз спитати, де там публічний доступ до декларацій?

А також серйозний привід задуматись, чи відірвались ми якось від азіятчини і кітчу, який мокрецем пронизав наше суспільство згори донизу.

Я спеціально погуглила вік молодят, бо колишній печерський прокурор виглядає на добрі 50. А наречена така жінка без певного віку. 31 і 27 рік, а вони намертво засіли в РФ нульових!

Ось побачите: за пару років ми читатимемо подробиці шаленого розставання в якомусь таблоїді

Зазвичай подібна демонстрація статків і багатства закінчується завше однаково. Наречена піде на інтерв'ю до Олицької чи Єфросиніної, де розкаже про абьюз, зради та шалений поділ майна зграями адвокатів. Наречений ще поміняє 3-4 таких "неземних кохання". Ось побачите: за пару років ми читатимемо подробиці шаленого розставання в якомусь таблоїді.

Чим небезпечні такі весілля в часи війни?

Вони поглиблюють суспільний розрив ще глибше. Вони дають "зелене світло" таким же нуворишам: мовляв, грабуй, топчись на кістках, влаштовуй танці на гробах – і буде тобі щастя.

Поява відео і фото з таких весіль – найкраща антиреклама України в тих суспільствах, які допомагають нам зброєю і грошима за власний рахунок.

Якби я була американкою, то спитала б: а чого це весілля якихось там прокурорських клерків помпезніше, ніж у Дженніфер Лопес чи нащадків родини Хілтон?

І вибачте, якби я була якоюсь американкою, я би спитала: а чого це весілля якихось там прокурорських клерків помпезніше, ніж у Дженніфер Лопес чи нащадків родини Хілтон?

Чи можна влаштовувати весілля в часи суспільних потрясінь, криз та воєн?

Можна, але має бути дуже чітко продуманий концепт. Що заважає зараз оголосити збір на дрон чи пікапи прямо на весіллі в рамках конкурсів?

У 2020 році світ охопила епідемія ковіду. І весілля принцеси Беатріс переносили кілька разів. Урешті воно трапилось, і щоб покійну королеву не звинуватили в "бенкеті під час чуми", воно було грамотно пропрацьоване. Підкреслено скромне. Преса оцінила вінтажну сукню бабусі на внучці і її діамантову тіару, в якій Єлизавета ІІ виходила заміж сама.

У 2021 році заміж виходила Айві Гетті – спадкоємиця мільярдів нафтової імперії. Айві на всі 100% відпрацювала медійно цей захід. Локаціями гулянок стали музей, який фінансує її родина, і резиденція в Сан-Франциско. Наречена підкреслювала, що на ній прикраси її бабусі. А ще надзвичайно цікавим став її образ, який підкреслив її статус художниці, – Айві була в сукні із осколків скла. Його вона придумала з Джоном Гальяно, і це стало приводом для додаткового піару клану Гетті. Молоду пару одружувала сама Ненсі Пелосі. А на гулянці в стилі "Барбарелла" з діджеєм Марком Ронсоном гуляли всі політики і топові бізнесмени США. Гостей було 450 – це втричі менше, ніж на львівському весіллі. Таке цікаве весілля лише підкреслило вагу, вплив і зв'язки родини Гетті – і є медійним плюсом. А ще вкотре додало нотку ексцентричності до сімейного портрету. Саме весілля було відкладене на рік, аби не влаштовувати гулянку в розпал ковіду.

Можна витратити на весілля мільйон доларів – але все одно це буде гулянка з шубою та портвейном в кафе "Орхідея"

Що ж показує весілля нуворишів із прокуратури та ДБР? Те, шо можна наскирдувати бабла, але лишитися безнадійним рагулем. Можна витратити на весілля мільйон доларів – але все одно це буде гулянка з шубою та портвейном в кафе "Орхідея". Можна просто бути жлобом і вип'ячувати свою байдужість, поки поруч в гарнізонний храм несуть все нові і нові труни. І комусь дуже боляче знати, що син загинув, бо невчасно зібрали на пікапа чи дрона на монобанку.

Ці весілля і хрестини на крові відбуватимуться досі, поки ми їх їм дозволяємо. Допоки хтось вважатиме нормальним взяти таке запрошення. А пєвіци полякови розказуватимуть про скрутне становище, і що без цього вона не прогодує дітей.

Такі танці на крові – найкращий маркер, чи зрозуміли ми хоч щось. Чи далі питимемо під "шльопалі шльопки", поки поруч з готелем не проїде танк під триколором.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі