Банкова довго годувала нас ілюзіями. Час нести відповідальність

Балакаючі голови так нагріли суспільство обіцянками, що якщо цього не буде бодай близько – полетять голови всіх. І патріотичні худі не врятують

Ірина Верещук своїми постами про "війна буде довго" Америки не відкрила і сенсацій не сказала.

Скоріше, це компіляція заяв військових, волонтерів, усіх притомних експертів, які, наче папуги, просили припинити хрінь про "планіруйтє свой отпуск в Криму уже сєйчас", "РФ скоро развалітца, успокойтесь".

Чи не найбільше лихо у прошивці зробили заяви Арестовича про 2-3 тижні та численні інтерв'ю Буданова про Крим в кінці літа

Чи не найбільше лихо у прошивці – розслабтесь і чекайте, поки "народжені для війни" (насправді ні) зроблять нам красиву перемогу – зробили заяви Арестовича про 2-3 тижні, численні інтерв'ю Буданова про Крим в кінці літа і звісно, переживання верховного головнокомандувача за власні рейтинги, аніж про те, щоб вийти і сказати: "Друзі, нас чекає кров, піт і сльози, а не Мальдіви і ТРО Монако".

Що ж. На другому році війни офіційна влада почала нарешті говорити голосами поганих журналістів і самих військових. Першою вийшла Верещук – довіри до якої мало і яка зуміла прославитись у минулому заявами в стилі "НАТО не буде, РФ не дозволить туди вступити". А ще минулого року грубо затикала роти всім на перші сигнали про корупцію імені товариша Єрмака і Ко.

Сподіваюсь, тепер буде менше грошей єлєнам кравєц з горбуновими і буде більше грошей на дрони, медичні аптечки і розробки нашого ВПК

Сподіваюсь, після цих перших заяв будуть і дії. Буде менше грошей єлєнам кравєц з горбуновими і буде більше грошей на дрони, медичні аптечки і розробки нашого ВПК.

Можу сказати так: Банкова і її балакаючі голови наобіцяли таку перемогу, так нагріли обіцянками суспільство, що якщо не буде цього бодай близько – полетять голови всіх. І патріотичні худі не врятують. І ні – у разі гіршого сценарію не можна буде списати провали на ЗСУ, на Залужного, Кличка, децентралізацію і так далі. Це пряма відповідальність верховного головнокомандувача, який спочатку інфантильно поставився до підготовки до війни. А далі годував усіх ілюзіями, бо так було легше утримати рейтинги.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі