Євреї-нацисти та знищені "Патріоти". Бункерного діда знову поплавило

Що стало ясно з виступу Путіна? Зокрема, що саме для нього робот-андроїд Конашенков влаштовує всі ці щоденні виступи

Володимир Путін виступив публічно на тему, як захопити світ, не привертаючи увагу санітарів. Або як мати змогу знищити будь-яку будівлю в Києві, але не робити цього, бо просто не хочеш, а не тому, що не можеш.

Дуже інформативний виступ, насправді. Хоч він і відбувався під час театру абсурду на економічному форумі. Багато чого пояснює. Зокрема, навіщо росіяни весь травень заважали спати мешканцям Києва.

Що стало ясно з виступу Путіна? Що саме для нього робот-андроїд Конашенков влаштовує всі ці щоденні виступи, протягом яких вони доповідають про нищення 100500 "Хаймарсів" і мільйонів найманців з Польщі. Це шоу для одного глядача. Для Путіна. І він в це вірить. Всі інші дивляться і ржуть, а Путін вірить.

А тоді виходить Путін і каже, що знищив навколо Києва пʼять комплексів "Патріот". Із двох, що Україна отримала

А тоді виходить Путін і каже, що знищив навколо Києва пʼять комплексів "Патріот". Із двох, що Україна отримала.

Здавалося б, обстріли Києва у травні не мали ніякого сенсу. Економити ракети весь березень і квітень, щоб потім, напередодні українського наступу, тупо злити їх на беззмістовні нічні обстріли? Щоб в червні знов лише обмежено обстрілювати. Тут же не було ніякого сенсу. Якщо слідувати логіці і вважати, що всі мають достатній об'єм інформації.

А якщо ні? Якщо військові стріляють і доповідають Путіну, що знищили дуже багато важливих цілей. Від "Патріота" до Буданова. Тоді сенс з являється. Тоді можна повторювати майже кожну ніч. Бо ти тоді не бьєшся головою об українське ППО, руйнуючи сон киянам (така собі військова ціль), а робиш результативні атаки. І, звісно, їх треба повторювати, не жаліючи дефіцитні ракети. Щоб знову заслужити похвалу диктатора. Якому знов в папочці напишуть, а по телевізору Конашенков доповість про вражаючи успіхи.

Вони стріляють не для того, щоб попасти. А щоб доповісти Путіну, що попали. І забезпечити цим комфортне перебування для себе на фінансових потоках.

Це все дуже нагадує історію португальського диктатора Салазара, який в кінці свого життя все ще правив, але був вже не сповна розуму. І от для нього видавали в одному екземплярі газету, де все було зашибісь. В тому числі вони вигравали постійно в колоніальних війнах. А для Путіна от навіть по телевізору виступають. І в бункері дід радіє, що "Патріотів" у цього НАТО скоро не залишиться.

Від довгого сидіння в бункері в діда просинається жага до навчання інших і вилазить вся підноготна

А далі Путін так у це вірить, що сам виходить позоритися з цими тезами на люди. Бо навряд він би це робив, якби думав, що то лише пропаганда для лопухів. І від довгого сидіння в бункері в нього просинається жага до навчання інших і вилазить вся підноготна. Від побутового шовінізму і расизму (а вони ж рік думали, як пояснити нацистів в Києві і єврея президента, і за рік змогли придумати тільки цю ганьбу) до нищення пʼяти комплексів "Патріот".

"Умом Россию не понять". Це правда. Якщо мислити виходячи з критеріїв, координат цивілізованого світу. Але якщо знати правила гри, то все відразу з цією Росією зрозуміло.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі