Чому Путін скасував "спецоперацію"?

Російські генерали за 15 місяців війни так і не дізналися, що Бєлгородщина знаходиться на кордоні з Україною

Російське керівництво швидко скасувало режим "контртерористичної операції" на території Бєлгородської області зовсім не тому, що події, які так засмутили президента Росії Володимира Путіна, вже закінчилися, і можна говорити, що на території Бєлгородщини не відбуваються зіткнення невідомих людей із силовиками Росії.

Ця "контртерористична операція" згорнута, щоб у громадян Росії не з'явилося очевидного відчуття небезпеки. Дійсно, як так може бути: щоб у країні, яка проводить нібито спецоперацію на території іншої держави, яка переконує своїх співвітчизників у їхній повній безпеці, є такими незахищеними кордони? Як так могло статися, щоб Путін та російські генерали за 15 місяців війни так і не дізналися, що Бєлгородська область знаходиться на кордоні з Україною?

Так, вони могли робити певні укріплення на кордоні, але розікрали все, до чого дотягнулися. І в цій ситуації, як у краплині води, відзеркалюються весь стиль путінського керівництва. Йому не потрібно, щоб хтось побачив реальність, щоби в росіян виникли питання, щоб вони почали шукати відповіді на ті питання. Їм зручно керувати стадом, і вони завжди будуть поводитися зі своїми співгромадянами, як зі стадом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі