Як події на Бєлгородщині вплинуть на хід війни

Невдовзі Кремль матиме справу із зовсім іншою війною

Вчорашні події у Бєлгородській області Російської Федерації стали справжньою сенсацією. Версій, що ж там відбувалося насправді та хто саме організував бої, буде багато. Однак очевидним є одне: війна на території самої Російської Федерації – це абсолютно логічний наслідок бойових дій на території України. Ми вже були свідками численної "бавовни" в РФ, знищення залізничних шляхів, диверсій на аеродромах та складах боєкомплектів. Війна, як стихійна пожежа, поступово переходить на територію країни-агресора, і військове керівництво Росії разом з Володимиром Путіним демонструють, що не можуть це контролювати.

Перехід на територію ворога – логічний крок, бо без знищення воєнних ресурсів Росії окупанти матимуть достатню кількість можливостей для продовження цієї багаторічної війни на виснаження, яка вже є у робочому календарі президента Путіна. Надання сучасної техніки від наших союзників допоможе нам наносити серйозні удари по російських воєнних арсеналах і тим самим виснажити ворога, який готовий довго й наполегливо знищувати нашу країну та націю.

Ми багато говоримо, що Росія не може виграти цю війну, тому що їй протистоїть не тільки сама Україна, але й весь цивілізований світ. Але не будемо забувати: якщо цей цивілізований світ вважає, що сама територія Росії з її арсеналами, військовими складами та заводами є недоторканною, то немає великого значення, хто та як їй протистоїть – вона ще довго зберігатиме свої ресурси.

Події у маленькому Гайвороні є сигналом для Кремля: невдовзі він матиме справу зовсім з іншою війною. Війною не лише на виснаження України, але й на виснаження Росії. І тоді нарешті ворог відчує, як це – воювати не просто із сусідом, а з усім цивілізованим світом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі