Мені подобається русофобія нового чеського президента

Окрім цього, він ще й красунчик. Ну як тут встояти?

Трохи про президентів Чехії. Був скандальний і специфічний Мілош Земан.

Став відучора натівський генерал Петр Павел. Він проукраїнський, і ось так оцінив мишину возню в Пушкіністані у виданні Politiko напередодні виборів.

Цитата: "Жодної демократичної революції в Росії в найближчому майбутньому не буде. Не лише через міцність режиму, а й через ментальність багатьох росіян. У Росії немає простору для виникнення справжнього опозиційного руху. Навіть Олексій Навальний насправді – не справжній опозиційний лідер. Він, безперечно, не ліберальний демократ, він просто іншого типу російський націоналіст. Хоча, звичайно, як партнер на переговорах він був би кращим, ніж нинішнє керівництво".

Ці росіяни все одно вважають, що Україну потрібно покарати, просто не хочуть, щоб до цього залучали широку громадськість, – заявив Павел про росіян, котрі втікають від мобілізації

"Неприйняття мобілізації – це не повстання проти режиму і не допомога Україні. Ці росіяни все одно вважають, що Україну потрібно покарати, просто не хочуть, щоб до цього залучали широку громадськість, – заявив Павел про росіян, котрі втікають від мобілізації. – Ці молоді люди, що тікають із країни, турбуються за своє життя, а це не означає, що вони – проти війни. Я впевнений, що багато хто з них, як і раніше, підтримують націоналістичну політику Путіна".

До речі, пані Єва, дружина нового президента і перша леді – підполковник авіації.

Цікаво, як все складається для рашистів, які осіли в Чехії. Це ж президент у них цілий воєнний із НАТО. Розвідник. І ще й русофоб. Ще і такий красунчик, що просто клас. Мені подобається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі