Поки "слуги" працюють пелькою, Джонсон має відбудовувати Бородянку?

Трохи хронології для розуміння ситуації

"Джонсон, ану, відбудуй Бородянку!"

Після деокупації Київщини минуло дев'ять місяців. Постраждалі люди за власний кошт вимітають сажу, кладуть дахи і вставляють вікна. Поки такі депутати, як Ольга Василевська-Смаглюк, саджають дупи в нові "ягуари". Але ти, Джонсон, відбудуй мені Бородянку на окрузі!

Давайте так. Борис Джонсон відповідає виключно за виборців Лондона, Кента та Йоркшира. І свою кару за ковідні вечірки, секс-скандал із Крісом Пінчером і проблемами з економікою він поніс сповна. Тому зараз у відставці. Так працює суспільство, де влада – не божество, а найняті менеджери.

Джонсон нас врятував, і це чиста правда. Ще більше врятували нас податки британських платників податків

Але що тішить і радує. Наші біженці в Британії завше кажуть англійцям, що їхній Джонсон нас врятував, і це чиста правда. Ще більше врятували нас податки британських платників податків – за що їм шана і подяка на всі наші майбутні покоління.

Давайте трохи хронології. В січні директор ЦРУ Бернс привіз Зеленському плани наступу. Дуже чіткі плани із формулюванням, що рашисти висадять десант у Гостомелі з прицілом на штурм Києва. У травні в інтерв'ю нідерландському виданню NOS на пряме питання журналістки президенту, чи знав він про наступ, він сказав, що знав. Дослівна цитата: "Ми знали, що це (російське вторгнення) може бути будь-коли. Нам пропонували бити у дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави, і це треба було робити за рік до вторгнення". Але ми цього не зробили, щоб "не руйнувати економіку".

3 лютого 2022 до Києва приїхав Джонсон. На спільному брифінгу Зеленський щось казав про Мінські домовленості. А Джонсон сказав таке: "Ми робимо все можливе, щоб посилити спроможність України чинити військовий опір. Але я думаю, найкраще, що ми можемо зробити – це все ж таки донести до російських громадян можливість того, що відбудеться. Реальність того факту, що українці будуть оборонятися, вони будуть битися за свою країну. Українці будуть опиратися до останньої краплі крові".

11 і 9 лютого літаки із США та Великої Британії почали тягати сюди Javelin, бронежилети і каски. Що у цей час робили зелені смаглюки?

11 і 9 лютого літаки із США та Великої Британії почали тягати сюди Javelin, бронежилети і каски. Польща паралельно ухвалила рішення про прийом майбутніх біженців і поранених.

Що у цей час робили зелені смаглюки?

Говорили, що гроші на армію не на часі, бо буде мало грошей на дороги. Ну і давайте не забудемо феєричний виступ Гетьманцева, що 50 мільярдів додаткових коштів на армію 22 лютого — то "примхи опозиції".

Тому ні, це не Джонсон має відбудувати Бородянку. Це ті, хто обирався на окрузі, мають закрити пельку і чи не вперше в житті трохи попрацювати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі