Люся з вусиками продовжує тішити рашистів фейками

Всіх, хто донині всерйоз сприймає Арестовича, мені просто шкода

Влітку маленький хіпста-бар неподалік уперто крутив рекламу коктейлю "Арестович". Крутили вони її навіть тоді, коли пихатий Люсік зашкварився черговою партією українофобських заяв. Якось йшла поруч повз цю рекламу і подумала: "А відчуття бізнесу у вас немає. Так і загнетесь". І так і сталось. За місяць туди в'їхала харківська квадратна піца, яку відкрила пара молодих переселенців. У них все просто літає. Плюс вони взяли під опіку десантників.

Зараз телеграми рашистів крутять заяви Арестовича і його дружка Фейгіна, що то "ППО наше таке нікчемне, що збило ракету, а вона впала на житловий будинок у Дніпрі". Це ніщо інше, як поливання брудом наших спеціалістів. А ще це ставить питання, чому ж ви з Фейгіним – такі фахівці – не працюєте в наших спеціалізованих бригадах ЗРВ? У нас є глядачі і знайомі, які працюють на всіх машинах протиповітряного захисту, – у них немає ані вихідних, ані відпочинку. І групи зміни працюють дуже щільно. І відповідальності побільше, ніж тішити рашистів фейками про те, які незграби працюють в ЗСУ. Хоча повірте мені – наші майстри ППО будуть згодом лекції в США і НАТО читати, як збивати весь арсенал засобів ураження авторитарних режимів – РФ, Ірану і Китаю.

А тепер до професійних коментарів.

Ракета, яка прилетіла в житловий будинок у Дніпрі, призначена для ураження авіаносних груп у морі, вона може оснащуватися ядерною частиною

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат пояснив, що ракета, яка прилетіла в житловий будинок у Дніпрі, призначена для ураження авіаносних груп у морі, вона може оснащуватися ядерною частиною.

"Ракета, яка була випущена по багатоповерхівці у Дніпрі – це ракета Х-22, випущена з дального бомбардувальника Ту-22М3, запуски проводилися із району Курська та Азовського моря. Загалом 5 пусків цих ракет. Що це за ракета? Така ракета влучила кілька місяців тому по торговому центру в Кременчузі".

Також був коментар, що для того, аби збивати подібне, потрібні Patriot і SAMP-T. Те саме, на що тільки поїхали вчитись наші групи спеціалістів. Те, що вони навчаться швидко і якісно, в мене не викликає сумнівів.

Хто такий Арестович? Актор із серіалу "Мухтар" і Люся з вусиками під пудрою?

Але виявилось, що нашим недолугим хайпожерам треба було пояснити ще раз. І ранок почався із заголовків капслоком: "Ігнат офіційно спростував заяву Арестовича". Хто такий Арестович? Актор із серіалу "Мухтар" і Люся з вусиками під пудрою?

І наостанок. Коли РФ з 4 різних сторін обстрілює наші міста ракетами – це не вина ППО. Це вина Росії, її керівництва. Її недолугого народу, якому абсолютно комфортно таке спостерігати. І їх кривобоких типу опозиційних політиків і журналістів, які тільки й думають, як його пропетляти і повернути все взад. Загалом рашистів, для яких страшна думка, що їх у війні переможуть українці – оті дуже смішні в їх хворій голові люди з оселедцями і варениками.

Гатити ракетою для авіаносця по житловому будинку в суботу, чітко розуміючи, що на вихідні всі вдома – це дно

Гатити ракетою для авіаносця по житловому будинку в суботу, чітко розуміючи, що на вихідні всі вдома – це дно. І треба це розуміти. Що це було свідоме рішення зробити якомога більшу кількість жертв.

А всіх, хто донині всерйоз сприймає Арестовича, мені просто шкода. Можна бути тупими, але ж не настільки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі