Папа Римський знову потужно навалив у білі ряси

Його, мовляв, надихає Достоєвський та гуманізм

Папа Римський знову відмітився. Сказав, що російському народу… "не притаманна жорстокість".

"Мене вражає – і тому я вживаю слово "багатостраждальна" – ота жорстокість, яка не притаманна російському народові, можливо… бо російський народ – це великий народ; це [жорстокість] найманців, солдатів, які йдуть на війну як на пригоду… Я волію думати так, бо маю велику пошану до російського народу, до російського гуманізму. Вистачить згадати Достоєвського, який до сьогодні надихає, надихає християн до осмислення християнства. Я маю велику прихильність до російського народу, як також велику прихильність до українського народу".

Еммм. Окей, Достоєвський.

Раскольніков міг би стати адвокатом, але завалив лихварку та її вагітну сестру. Упаси Боже від таких прикладів для наслідування

Раскольніков міг би стати адвокатом, але кидає університет. І заради принципу "тварь я или право имею" завалив лихварку та її ні в чому не винувату на 8 місяці вагітності сестру. Знайшов собі подругу, яка живе в сім'ї асоціальних людей і утримує цих алконавтів заробітками проститутки. Разом вони вдаряться в руське православіє РПЦ. Упаси Боже від таких прикладів для наслідування.

Як же дістав цей ряжений.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі