Російський тєрпіла зас…ить піти на мітинг. А от відправитись на війну – ніт

Такі і зґвалтують, і ношені жіночі труси додому відправлять

Публічна мобілізація була потрібна. Щоби кожен побачив істинне рило пересічного рашиста.

Ну що, допомагає якось ліберальна опозиція?

Пєдузи із ризьких офісів?

Пугачова, за яку тут рвали ліфчики аватарки з котиками?

Пересічний російський тєрпіла засцить піти на антивоєнний мітинг. А от мовчки завантажитись у потяг, залізти в маршрутку й відправитись на війну в Україну – це звичайна справа. На пункті збору ще і хряпнуть горілочки під тушонку. А очі такі добрі – такі і зґвалтують, і в катівню приведуть, і ношені жіночі труси додому відправлять. Кормилец, йопта.

Чітко зловила себе на думці сьогодні, які ж сталеві наші Харків, Запоріжжя, Миколаїв. Які стікають кров'ю щодня, але б'ються, б'ються, б'ються

Є ще тєрпіли-білоручки. Ці на самокатах і моноколесах тікають до Грузії і Монголії. Часто це тєрпіли із елітних Москоу і Пітера. Фу, які вони огидні. Частину з них справді приймуть консерви глибокого залягання десь у Батумі чи Берліні – там ще сильні позиції Штазі і постГДР. Але це – урок нам на майбутнє, чому в жодному разі не треба повторювати нинішні тєрпільські досвіди Грузії. Яка скоро стане "второй Россией". Чітко зловила себе на думці сьогодні, які ж сталеві наші Харків, Запоріжжя, Миколаїв. Які стікають кров'ю щодня, але б'ються, б'ються, б'ються. Перев'язують рани і рубають голови змія. Оце наша еліта, взірець мужності для світу. "А у нас ще й кав'ярні та бургерні смачні відкриваються", – пишуть тамтешні мешканці, які півроку живуть в коридорах чи підвалах.

Публічна мобілізація на Росії стала потрібна, бо я чітко побачила, що вона давно відбувалась таємно. Просто після 21 вересня мужички взяли свої сумочки і поїхали "воєвать за Русь".

Якщо ти довго "внє політікі" – ти стаєш агресором. І гарматним м'ясом

Хай нарешті спаде полуда, що то усе Путін винуватий, а прості російські люде ні при чому. При всьому. Якщо ти довго "внє політікі" – ти стаєш агресором. І гарматним м'ясом. Які ж вони огидні. Чистий клопівник.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі