Медведєв вийшов із запою і відчайдушно подає нам сигнали

Допомагаю перевести з ведмежої на людську мову

Нєкто Медведєв, який вийшов із запою і надихнувся успіхом російської армії під Харковом, заявив: "Некто Зеленский сказал, что он не будет вести диалог с теми, кто выдвигает ультиматумы. Нынешние "ультиматумы" – детская разминка перед требованиями будущего. И он их знает: тотальная капитуляция киевского режима на условиях России".

Отже, якщо перекласти з ведмежої мови на людську, то слід читати так: "Нинішня втеча з Харківської області – це дитяча розминка перед втечею майбутнього. Про яку всі знають. Тотальна капітуляція армії Росії в Україні".

Адже Медведєв, сучий син, продовжує алегорично говорити правду і подавати нам сигнали. Потрібно просто вміти їх розшифровувати.

Якщо в Харкові від російських солдатів вимагалося лише добре бігати, то в майбутньому їм необхідно буде продемонструвати всі навички тріатлону

І цей сигнал каже, що якщо в Харкові від російських солдатів вимагалося лише добре бігати, то в майбутньому їм необхідно буде продемонструвати всі навички тріатлону. А саме: швидко крутити педалі до Дніпра, швидко переплисти Дніпро (а ми знаємо, що не кожен росіянин допливе до середини Дніпра) і потім влаштувати ультрамарафон до Ростова. Непросте завдання. Але ж ми знаємо, на що здатні російські солдати. І ми у них віримо. Вірить у них і Медведєв.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі