Досить розганяти "зраду" щодо наших західних союзників

Економіка війни працює дещо складніше, ніж уявляють ті, хто нещодавно почав читати новини

Друзі, несеться така антизахідна "зрада", що боюсь, що після завершення нинішньої війни у фаворі будуть любителі Росії, Китаю, екзорциста Арестовича і знову легких рішень. І все це разом буде ломитись у нашу високу політику. Завдяки тьотям, які вперше почали читати хоч якісь політичні новини — усе це матиме шанс, бо ж демократія.

Подумайте мізками, як довезти озброєння з Америки, не привертаючи увагу пацієнта

По-перше, жоден із наших західних союзників нас не зраджує. Але подумайте мізками, як довезти озброєння з Америки, не привертаючи увагу пацієнта, тобто РФ, яка полює за ним і кидає ракети по залізниці.

Друге. Економіка війни. Як довезти гігантські вантажі, якщо: а) літаками дорого і не скрізь навіть в Польщі є відповідна інфраструктура, тому тягають в основному в Рамштайн; б) дешеві і зручні переведення морем для нас нині нереальні через заблоковане Росією море; в) треба знайти відповідні літаки для перевезень — ми ж свою "Мрію" не змогли витягти і врятувати вчасно. Американці тягають своє озброєння своїми літаками, ціна переведення тони вантажу — під $20 тис.

Три. А звідки ви вирішили, що отой озвучений пакет допомоги від США ще не прийшов чи буде єдиним? Кілька європейських країн регулярно нам допомагають, не відсвічуючи списки допомоги у пресі. Та ж Польща — що саме вона передає, говорити необов'язково. Знову ж таки — бо рашисти постійно погрожують їм то ескалацією, то ядерним ударом, то повторити Смоленськ-2010.

Через те, що у нас роками плювали на стандарти НАТО, ми паралельно ще й вчимо команди, які будуть працювати на цій техніці

Чотири. Коли люди, які не є ані економістами, ані військовими, заламують списки — "Америка должна нам 100500 РСЗВ" — такі писаки не розуміють, що стільки техніки може не бути в самій Америці. А через те, що у нас роками плювали на стандарти НАТО, ми паралельно ще й вчимо команди, які будуть працювати на цій техніці. А це не 10 хвилин і не Василі з наливайки.

П'ять. Антизахідна риторика наших упиряток, на яких клейма ніде ставити — це кращий щит, щоб потім не виконувати обіцянки Байдену, МВФ і ЄС. Щоби потім тягнути нас усіх до Росії, Китаю і екзорцистів із легкими рішеннями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі