Все, що треба знати про "допомогу" рашистів. Історія з Португалії

Російське подружжя начебто допомагало біженцям, а самі зливали їхні особисті дані

Чи є хороші руззкі? Є. Ті, що вже не рухаються.

Що робити, якщо руззкі типу "помагають українскім бєженцам" закордоном? Моя особиста думка — ні, краще пошукати альтернативу. Розумію, що багато хто купився на те, що не знає локальних мов, і тому російська мова конекшен біженця і представника держави-агресора.

І ось цікава новина із португальського Сетубала.

Російське подружжя Ігоря та Юлії Хашиних копіювало особисті документи біженців і допитували їх про місцеперебування членів їхніх сімей в Україні. Далі, за повідомленням поліції, передавало особисті дані посольству РФ. У Португалії скандал, бо ці хароші руззкі мають подвійне громадянство, давно проживають у Португалії і співпрацювали із мерією. Аж тут виявилось, що дані із муніципалітету упливають до рашистів.

Окупанти чітко знають, що господаря немає вдома, а отже, можна сміливо грабувати і забирати собі всі активи

Що таке злиті дані біженця? Окупанти чітко знають, що господаря активів, нерухомості, земельних ділянок немає вдома. А отже, можна сміливо грабувати і забирати собі всі активи. Можна тиснути на колег, на найманих працівників, які лишились удома. Особливо, якщо це територія прифронтова чи тимчасово під окупацією.

Часто біженцями є мами, діти та старенькі. І якщо подібним хорошим руззкім ненароком сказати, що чоловік в ТРО, ЗСУ, поліції, СБУ — це злиті дані про родича-захисника. І вуаля — рашист завше матиме змогу повпливати шантажем чи то на зброяка, чи то на його сім'ю в стресовому стані. Те ж саме стосується, якщо ваші родичі працюють в громадах, меріях, в комунальних установах.

На території Португалії є російська агентура і любителі комуністичної партії, тому злиті дані українців — це ще й шикарна пожива, аби повпливати на мізки. Чи використати інформацію для просування наративів, що Україні не треба давати зброю/грошей/членство в ЄС.

Я опаную найекзотичніші мови, тільки б нічого й ніколи не просити у росіян

І останнє. От як би мені закинули: "Ти оце така вумна, бо в тебе нема дітей?" Поки нема. Але. Цілий березень я дуже сильно переживала за батьків — вони у мене під загрозою номер один, якби якийсь локальний Стремоусов складав списки. Враховуючи, що я з раннього дитинства знаю, що таке Росія і що таке, якщо вона поруч — нічого російського брати не можна. Ніяких сентиментів до Росії не можна мати. В моєму житті мінімальна присутність якихось російських продуктів. Тому так — мої діти і я не будуть ніколи послуговуватись поміччю хороших руззкіх. Для цього я опаную найекзотичніші мови, тільки б нічого і ніколи не просити у росіян. До слова, у Португалії мешкає низка українців, уже краще питати, що там і як, у них. Не ведіться на поміч рашистів і ніколи не давайте їм в руки свої приватні документи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі