Геніальний план Путіна спрацював

Якщо "великий стратег" мав на меті підманити НАТО до своїх кордонів, він цього досягнув

Путін напав на Україну під приводом стримання розширення НАТО на схід. Притому що шансів на вступ до НАТО у України до початку війни не було. А в результаті отримав солідарне рішення Фінляндії та Швеції про вступ країн до НАТО. Притому що до нападу Путіна на Україну Фінляндія та Швеція не збиралися в НАТО.

А якщо раптом Путін вирішить напасти на фінів чи шведів, поки вони не вступили в НАТО, за наступний місяць, якщо знайде додаткових бойових бурятів, то Британія пообіцяла посприяти їх розвіюванню і анігіляції.

Таким чином, НАТО випадково наблизилось до Росії, розширилося на схід, спільний кордон виріс — як і паранойя у росіян, котрі у своїх головах воюють із НАТО. А улюблений Путіним "підльотний час" до його улюбленого Пітера став мінімальним.

Знов усіх переграв, великий стратег. Чи то був геніальний план Путіна по підманюванню НАТО до своїх кордонів? Залишається тільки лякати весь світ ядерною війною.

До речі, росіяни ще досі пропонують Україні "фінляндизацію" на перемовинах?

Коли ти брязкаєшь зброєю, виступаючи проти розширення НАТО, а в результаті НАТО розширюється, то ти точно не виглядаєш сильним і страшним

І так, звісно, НАТО — це лише привід нападу на Україну для фашиста Путіна. Але також правда в тому, що російську параною ніхто не відміняв. Як і не відміняв їхнє бажання виглядати сильними і страшними на міжнародній арені. Але коли ти брязкаєшь зброєю, виступаючи проти розширення НАТО, а в результаті НАТО розширюється, то ти точно не виглядаєш сильним і страшним, а скоріше смішним і жалюгідним. А твоє брязкання ядерною зброєю сприймається як визнання власної імпотенції, прийняття факта власної слабкості.

От так Путін всіх переграв і небачено підняв авторитет Росії у світі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі