Ворог намагається взяти нас хитрощами. Це нині головна загроза

Ніяких перемовин з Пуйлом зараз!

Увага! Ворог шокований нашим опром. Намагається взяти нас хитрощами. Це наразі головна загроза.

За одну добу риторика РФ змінилась із "з київським режимом нема про що розмовляти" до "попри все, що зробив київський режим, ми готові обговорювати нейтральний статус України".

Це – наслідок шалених втрат, які ворог поніс за першу добу інтервенції, і яких, мяко кажучи, не очікував. І нічого іншого.

Треба розуміти деякі важливі речі:

1. РФ не змінила цілей та намірів у цій війні. Ціль – "денацифікація" України, тобто тотальна окупація, маріонетковий режим та випалювання каленим залізом всіх наших свобод і всього того, що робить нас українцями. Хто має сумніви – передивіться промову Пуйла. Менше їм не потрібно.

Ціль – "денацифікація" України, тобто тотальна окупація, маріонетковий режим та випалювання каленим залізом всіх наших свобод і всього того, що робить нас українцями

2. Що ж змінилось? Змінилася оцінка нас як ворога, та оцінка перспектив "бліцкригу". І почався пошук "плану Б", який в підсумку має призвести саме до тієї ж кінцевої мети.

3. Навіть якщо зараз РФ імітуватиме переговори – наступ на Київ не припиниться. Пропагандон Соловйов досі обіцяє своїм глядачам репортаж з нашої "визволеної" столиці. І як би не йшли перемовини, якщо росіяни візьмуть Київ, наш уряд знову стане "режимом" і прямо там у "нейтральному" Мінську буде заарештований. А якщо (коли) Київ відстоїть – тоді на перемовинах наших будуть лякати всякими жахами та "розводити", як колдись розвели на "Мінськ-2" під час облоги Дебальцевого. І дотискатимуть "нейтральність" та "демілітаризацію" як проміжний етап, щоб перегрупувати сили, підірвати нас внутрішніми чварами, полсабити міжнародну підтримку, а тоді дотиснути до кінця. Саме так Пуйло зробив із Чечнею. Після програної війни визнав ганебний для РФ Хасавюртівський мир, але потім не дотримав жодної його статті, а вичекав слушний час, попрацював над ізоляцією чеченців у світі та повернувся мститись за поразку. Нам пропонується такий само шлях, ще й прискорений "нейтралітетом".

4. Наразі все реально боєздатне кинуте ворогом на облогу та штурм Києва. Серйозного ресурсу, крім того, що наразі суне на столицю, у них не лишилось. Це означає, що штурм буде запеклим, а оборона важкою. Але це ж означає, що коли Київ перемеле цю орду – далі крити їм буде нічим. Тоді перемовини зможуть відбутись вже принципово на інших для нас умовах.

Спершу відстоїмо Київ, відішлемо до Рашки ще кілька тисяч цинків, а от тоді створяться підстави для справжньої дипломатії

Отже – ніяких перемовин про "нейтральність" та ніяких перемовин зараз! Спершу відстоїмо Київ, відішлемо до Рашки ще кілька тисяч цинків, а от тоді створяться підстави для справжньої дипломатії. Не дамо ворогові хитрощами забрати те, що він не зміг забрати у нас силою зброї!

Цей текст – не критика нашої влади у час війни. Тим більше, що влада досі тримається просто чудово, нічим не гірше за ЗСУ чи тероборону. Це – поередження, щоб через певну недосвідченість її не перехитрував матьорий хитрий ворог.

Ми разом боронимо нашу країну, а отже і питання перемовин маємо вирішувати також всі разом. І наразі через соцмережі маємо донести свою думку.

Ні перемовинам з Пуйлом! Слава Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі