Менти настільки "переатестувались", що підзабули уроки Майдану

Безкарно пакують нас і наших білоруських союзників

"Ты на Украине сейчас находишься! Ты понял? Ты понял меня? Ты на Украине находишься!"

З цими словами "український" мент скрутив на асфальті білоруського активіста. Тут і зараз - 22 травня 2021 року посеред Києва. Посеред Києва, який досі знаходиться "на Украине" - на території, де москвороті мусора безкарно пакують нас та наших білоруських союзників.

Як же вони ненавидять нас, все українське, білоруське, вільне та неконтрольоване совковою псевдодержавою та її каральним апаратом! І як же вони заздрять своїм білоруським колегам - карателям, яким Лукашенко дозволив безкарно нищити всі прояви свободи та всіх незгідних із диктатурою! Як би вони мріяли про таке само тут!

Але ні, ми тут, в Україні, для чогось робили Революцію гідності - зокрема для того, щоб подібні нащадки НКВД не мали жодного шансу безкарно вбивати нас. Здається, за 7 років вони настільки "переатестувались", що підзабули уроки Майдану. Їм вартувало б памятати фразу із арсеналу милого їм "руцкоміра" - "єслі нада, павтарім!". І здається, вже таки "нада". Досить "нахадіцца на Украінє" - території мусорської сваволі. Час жити в нашій країні, країні вільних людей. А то перед сябрами соромно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі