Цивілізація перемогла совок навіть у приготуванні котлети з булкою

Останні "совки" колишньої московської провінції ображаються на "МакДональдс", що його автомати не спілкуються з ними єдино правильною мовою

31 січня 1990 року я працював над репортажем до "Молоді України", присвяченим відкриттю першого "МакДональдс" на території Радянського Союзу. Змушений зізнатися, що я не відстоював багатокілометрової черги до фаст-фудного ресторану, бо за рік до того у значно кращих погодних умовах відвідав перший "МакДональдс" на сході Європи, у Белграді, і знав, як там все облаштовано.

Тим більш, що головною принадою московського ресторану "МакДональдс" був зовсім не гамбургер. Головною принадою московського ресторану була черга.

Багатокілометрова, багатогодинна, розбурхана, ця столична черга у найбільш пихатому місті Радянського Союзу точно й однозначно демонструвала, яка цивілізація перемогла навіть у такій фігні, як приготування якоїсь нещасної котлети з булкою. Навіть у такій!

І тепер, коли останні "совки" колишньої московської провінції ображаються на майстра з котлет за те, що його автомати не спілкуються з ними єдино правильною мовою і навіть по-дитячому погрожують бойкотом, для мене це ще один доказ остаточної перемоги вільного світу над ідіотизмом радянського минулого. Перемоги навіть у замовленні якихось нещасних котлет.

Sorry, babushka!

Орігинал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі