Звідки гроші, Юліє Володимирівно?

Щось мені підказує, що компенсацію за політичні репресії Тимошенко виплатили українці

Юлія Тимошенко більше не бідна, як церковна миша. І якби це був будь-який інший український політик, ми могли б думати про корупцію і відмивання грошей. Але тільки не Юлія Володимирівна. Вона поза підозрою. Де Тимошенко і де фінансові махінації? Де Тимошенко, а де відмивання грошей? Наша Юля не така. Вона чесна. І буде день, вона скаже нам правду. Якщо зможе. Вона б і зараз сказала, але явно її стримує щось. Ймовірно, вона просто не може сказати, не зашкодивши Вітчизні. Батьківщині. Вона просто береже нас. І ми можемо лише здогадуватися.

Всім цікаво, хто міг виплатити Тимошенко гроші, 148 млн грн, як компенсацію за політичні репресії. Репресувала Тимошенко влада Януковича. Але Янукович в Ростові (Підмосков'я, Сочі), а значить йому плювати на суд в США. І він би точно не платив їй. Всі інші, навіть українські олігархи, як би не причетні до репресій.

Репресувала Тимошенко влада Януковича. Але Янукович в Ростові, а значить йому плювати на суд в США

Хто ж може бути причетний?

- Українські платники податків. Це вони вибрали Януковича, це вони дозволили ув'язнити Юлію Володимирівну. І, теоретично, вони могли стати відповідачами, як джерело влади в країні. Адже Юлія Володимирівна любить це повторювати.

- Світовий уряд. На те він і світовий уряд, щоб відповідати за все, що відбувається у світі. І якщо Янукович репресував Юлію Володимирівну, значить вони йому дозволили. Логічно, що треба було подати до суду на них. І логічно, що світовий уряд, який приховує, що він існує, вирішив домовиться і виплатити компенсацію. Їм не шкода, ще надрукують. Це було б найлогічніше пояснення з вуст Юлії Володимирівни. Принаймні, можна повірити, що вона таке здатна сказати. Але можливо змушена мовчати, бо це було умовою досудового врегулювання.

- Рептилоїди. Втім, це частина світового уряду, тому можна дивитися на попередній пункт.

- Росія. Можливо, Юлія Володимирівна подала в суд на Путіна і Ко, звинувачуючи їх в підтримці злочинного режиму Януковича та в тому, що вони погано виконували угоду зі свого боку, в рамках якої було підписано газовий контракт Тимошенко-Путіна від 2009 року. Якщо хтось вірить, що виплатив Путін, то може підняти руку.

Версію з газовим контрактом не варто скидати з рахунків

Так хто ж? Хто?

Виходячи з риторики Юлії Володимирівни, вона йде хрестовим походом проти Сороса і світової закуліси. А значить всі ці жидомасони могли стати предметом її праведного гніву. Але щось підказує, що виплатили все-таки українські платники податків. Хоча і версію з газовим контрактом не варто скидати з рахунків. Втім, в цій версії все одно платять українські платники податків.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі