Звільнимо Донбас і повернемо Крим, коли Росія приповзе за грошима

"Русский мир" вивітрюється з України, але продовжує правити бал у Москві

Те, що відбувається в Росії, безумовно прекрасно. Особливо, якщо дивитися на це збоку.

Глава Росгвардії Віктор Золотов вийшов в ефір і мовою підворіття пообіцяв "зробити відбивну" з Навального, якщо той посміє і далі розслідувати корупцію цього самого гопника. При цьому гопник схожий на невдалого клона Путіна. Напевно, це додає йому балів у московській ієрархії.

З огляду на те, що гопник одночасно був охоронцем Путіна і другом тамбовських, до того ж таким другом, що навіть на похорон авторитетного товариша прийти не побоявся, то він може і відбивну зробити, і корупцією продовжити займатися. Он навіть Скрипаля хотіли вбити не за те, що він зрадник батьківщини, а за те, що допомагав розслідувати справи цих самих тамбовських в Іспанії. Так що гопник може і виконати обіцянку.

Гопник схожий на невдалого клона Путіна. Напевно, це додає йому балів у московській ієрархії

Та вже й не важливо. Важливо, що це вважається нормальним. Коли у тебе гопник відповідає за силове відомство вищого рівня і напевно входить до близького кола Путіна. В Україні багато проблем зі слабкими інститутами і корупцією, але уявити подібне вже неможливо. Хоча за часів Януковича могло зійти з рук, але тепер суспільство не дозволить Авакову або його посіпакам так спілкуватися.

Щоправда, суспільство поки дозволяє Авакову і його посіпакам торгувати рюкзаками для національної гвардії і потім зливати справи про їхню корупцію. Але, по-перше, уявити справи проти гопника з Росгвардії або його сина неможливо апріорі. А по-друге, зливають справи через Холодницького і суди все-таки сором'язливо і нишком. Так що "русский мир" поступово вивітрюється з України. І поки в Україні поєднується одночасно і високий рівень корупції і прозорість. Але довго поєднуватися вони не зможуть. Хтось має перемогти. І нам треба зробити все, щоб "русский мир", а корупція – це його обов'язкова скрепа, остаточно програв.

"Русский мир" продовжує правити бал у Москві. З його хамством, насильством і скріпами

Але "русский мир" продовжує правити бал у Москві. З його хамством, насильством і скріпами. Таке враження, що цей гопник Путіна, щоб два рази не вставати, заодно писав відповідь-аналіз про те, що американці просвердлили їм дірку в космічному кораблі. Якраз його інтелектуальний рівень. І заодно він же придумав ідею, що Захарченка вбив ІДІЛовець, якого найняли СБУ і "Правий сектор" (50 на 50, чи що?). Шкода, тут про американців забули.

Колективний гопник. Інтелектуальна деградація, притаманна радянській еліті. Помножена на те, що в радянській еліті були не гопники, а просто старі партійні функціонери, які вміють тільки лизати зади і бухати.

Такий розклад на руку Україні. Більше пекла у твого ворога – краще тобі. Тим більше, наше протистояння з Росією на поточному етапі – це протистояння економік. Чия економіка витримає довше.

Наше протистояння з Росією на поточному етапі – це протистояння економік

Найприкріше, що всі ці гопники при владі в Росії поки вдало поєднуються з хорошим менеджментом в економіці. А це дає можливість гопникам продовжувати в тому ж дусі. І головне питання – до яких пір? Коли вони зірвуться. Адже поки поєднуються разом два абсолютно різні світи. Гарвардські хлопчики і гопники.

Гарвардські хлопчики добре вивчили уроки криз, які завалили СРСР, потім били по Росії, а тепер ведуть зразкову економічну політику. Настільки зразкову, наскільки дозволяють гопники, які нариваються раз по раз на санкції і лякають інвесторів і кредиторів. Відтік капіталу в Росії в цьому році зріс у 3 рази, але резерви Центробанку все одно продовжують зростати. Гопники поки не можуть завдати тотального збитку економіці. А нас цікавить саме її тотальний збиток. Україна не поверне собі Донбас і Крим поки Росія не опиниться в розрусі.

Україна не поверне собі Донбас і Крим поки Росія не опиниться в розрусі

Радянський Союз не зміг утримувати силою Польщу і Чехію, Румунію і Угорщину саме тому, що застосування ним сили було неможливим, адже він потребував західних кредитів. Гроші закінчились. Україна дуже швидко звільнить Донбас, а всі Пушиліни втечуть протягом двох годин, якщо Росія знову приповзе на колінах за грошима. І тільки тоді, коли Росія знову приповзе за кредитом МВФ, ми зможемо думати про повернення Криму.

Поки російські економісти, менеджмент Центробанку РФ і міністерства фінансів є силами, які утримують у російських руках Крим і Донбас. Найсмішніше, що відбирали Крим і Донбас гопники, чиї дії не підтримувалися гарвардськими хлопчиками. Тому нам треба більше Золотова, більше Кадирових, більше Скрипалів. Гопники повинні вичавити гарвардських хлопчиків. Тільки тоді ми повернемо Донбас і Крим. Даєш більше пекла.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі