А раптом за кермом не Вася, а Дональд Трамп?

У нас дуже креативний народ. Особливо на дорогах

На дорогах у нас усі в образі. Або як кажуть хіпстери – на стилі. Льоха на лексусі. Свєта на червоній машинці. Пєтя на байку. Сергій на кубику. Навіть водій "Ланоса" Саня, з написом Uber на дверях – і той перебуває в образі.

Образ – це штучно-створений імідж, аватар, який люди надягають на себе в той момент, коли сідають за кермо свого автомобіля. Переймаючи відповідний придуманому образу стиль їзди. Зовсім як у тому жарті про драму: "Мужики люблять драму. Щоб він біг, волосся таке назад, а жінка за ним в сльозах: "Я без тебе не можу, пробач, я сама вівця, ми ще можемо все врятувати", а він такий: "Ще люблю, але вже нічого не змінити, я самотній вовк".

Навіть водій "Ланоса" Саня, з написом Uber на дверях – і той перебуває в образі

Ось в такому образі перебуває приблизно більшість київських водіїв. Особливо це стосується двох категорій: перша категорія їздить на кредитних "Лексусах", часто з газовою установкою (замість "Лексуса" може бути Prada, зовсім невдахи їздять на Pajero), і друга категорія – водії Mercedes GLE/ML.

У водіїв цих автомобілів дуже мало часу, навіть в суботу вранці. Тому вони завжди поспішають. Їх час настільки дорогий, що як тільки подібний персонаж з'являється в дзеркалі заднього виду, відразу стає зрозуміло, що часу у цього поважного чоловіка за кермом – в обріз. І не дай Бог, вам ненадовго, для обгону, зайняти крайню ліву смугу – ви тут же отримаєте повідомлення фарами: "Згинь". У цей момент, на думку Васі, який сидить за кермом, ви повинні зникнути. Забратися з його дороги. Якщо на трасі – в кювет, якщо на мосту – зістрибнути в річку. Тому що ваш час – ніщо в порівнянні з часом Васі, який їде на ML. Адже він крутіший, тому що купив собі "Мерседес". Може собі дозволити. Його справи – важливіші за ваші. Це повідомлення Вася намагається донести до всіх, хто зустрічається на його шляху. Це його головний меседж, весь сенс його існування.

І не дай Бог, вам ненадовго зайняти крайню ліву смугу – ви тут же отримаєте повідомлення фарами: "Згинь"

Правда часто, в результаті, виявляється, що Вася – зовсім ніякий не суперзайнятий чувак, а просто чийсь водій, або, що ще гірше – синок татка з баблом. Але на дорозі, крізь тоновані вікна цього не побачиш. А раптом там не Вася, а Дональд Трамп? Якому дуже потрібно в Білий дім. Терміново. А тут ви під ногами. Ось на це – весь розрахунок.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі