Українці заслуговують на бідність

Україна найбідніша країна Європи. У нас великий потенціал, але на виході суцільна імпотенція. Традиційна відповідь - винні політики. Але справжня - трохи інша.

Україна найбідніша країна Європи. Це факт. У нас великий потенціал. Про нього нам розповідають ось уже 25 років, але на виході завжди суцільна імпотенція. Традиційна відповідь у такому випадку - поганий менеджмент. А значить, винні політики. Але справжня відповідь трохи інша.

Українське суспільство заслуговує на свою бідність. Це спреведливо!

Воно не заслуговує на багатство, успіх, високий рівень життя. Поки не заслуговує.

Українці в цілому інфантильні, не толерантні і ліниві. Не бажають думати і вчитися. Українці не терпимі. Не поважають інших людей, незалежно від їх раси або статі. Українці живуть у своєму маленькому світі, відстоюючи свою унікальність, у той час як світ глобалізувався і рухається вперед. Це все правда, яку треба визнати.

Кожен конкретний українець може і відрізнятися, але колективний портрет саме такий. І поки цей колективний портрет не зміниться, не можна й думати про те, що ми отримаємо якісний менеджмент.

Якщо ми не вимогливі до себе, то ми не можемо бути вимогливі до інших

Якщо ми не вимогливі до себе, то ми не можемо бути вимогливі до інших. Якщо ми хочемо всього і відразу, і щоб нам при цьому нічого не робити, то не варто дивуватися, чому політики обманюють наші очікування. Не політик винен, що збрехав. Це люди винні, що повірили не реальним обіцянкам. Це люди формують "дитячий" запит на шару. Це українці обирають собі 25 років владу.

Для лікування потрібен діагноз. Україна хвора. Хворе українське суспільство. Корупція - це лише симптом. А лікувати необхідно причини захворювання. І - у суспільстві.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі