неділя, 19 травня 2024 10:55

Трамп хоче перед дебатами перевірити Байдена на наркотики

Трамп хоче перед дебатами перевірити Байдена на наркотики
Колишній президент США Дональд Трамп хоче, щоб Джо Байден здав тест на наркотики. Фото: dw.com

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, який знову балотується на президентських виборах від Республіканської партії, хоче, щоб його суперник Джо Байден здав тест перед майбутніми дебатами.

Трамп хоче, щоб Байдена перевірили на вживання наркотиків. Про це він сказав на одному із заходів республіканців у Міннесоті, повідомляє The Hill.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зроби мій день, друже" - Байден кличе Трампа на дебати. Відео

"Я вимагатиму аби він здав тест на наркотики, серйозно. Я не хочу, щоб він прийшов, як на виступ в Конгресі, під кайфом", - сказав Трамп.

Перед цим Байден і Трамп через соцмережі публічно домовилися про проведення президентських дебатів. Вони заплановані на червень та вересень на CNN та ABC.

"Я вважаю, що вони мають бути справедливими", - сказав Трамп.

Президент США Джо Байден погодився провести дебати зі своїм опонентом на майбутніх виборах Дональдом Трампом.

Вибори президента США призначені на 5 листопада 2024 року. До 6 січня 2025-го голоси виборців мають бути офіційно підраховані в Конгресі, а 20 січня 2025 року відбудеться інавгурація обраного президента.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче перед дебатами перевірити Байдена на наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі