пʼятниця, 17 травня 2024 00:52

Папа Римський благословив пояс, за який битимуться Усик і Ф'юрі

Папа Римський благословив пояс, за який битимуться Усик і Ф'юрі
Фото: Твіттер/Mauricio Sulaiman

Папа Римський Франциск благословив спеціальний пояс, який WBC підготувала для переможця поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Саме цей пояс отримає українець Олександр Усик, якщо переможе в протистоянні з Тайсоном Ф'юрі. Як повідомили у Всесвітній боксерській раді, президент організації Маурісіо Сулейман завітав на аудієнцію до понтифіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі влаштував "цирк" на зустрічі з Усиком перед боєм - відео

Папа Римський перехрестив чемпіонський пояс та по черзі торкнувся портретів чемпіонів. Після чого передав пояс Сулейману.

Боксерський поєдинок між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком відбудеться 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Переможець поєдинку стане абсолютним чемпіоном світу у надважкому дивізіоні.

Влітку минулого року Усик захистив чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку з Даніелем Дюбуа. Він здолав суперника нокаутом у дев'ятому раунді і зберіг титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring. У жовтні відбувся виставковий бій між Ф'юрі і Франсісом Нганну. Перший переміг за рішенням суддів.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський благословив пояс, за який битимуться Усик і Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі