пʼятниця, 17 травня 2024 07:12

Ілюзіоніста Девіда Копперфілда звинувачують у сексуальних домаганнях

Ілюзіоніста Девіда Копперфілда звинувачують у сексуальних домаганнях
Девіда Копперфілда 16 жінок звинувачують у сексуальному насильстві. Фото: apostrophe.ua

У Сполучених Штатах Америки 16 жінок звинувачують ілюзіоніста Девіда Копперфілда у сексуальних домаганнях та неналежній поведінці.

Звинувачення стосуються періоду з кінця 1980-х років до 2014 року. Про це пише The Guardian.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Копперфілд заради фокусів покинув навчання

Більше половини цих жінок заявили, що на момент інцидентів їм ще не було 18 років, декому було лише 15. Однак, зазначають, що ілюзіоніст міг цього й не знати.

Три жінки стверджують, що Копперфілд дав їм наркотики, перш ніж вступив із ними у статевий зв'язок.

Сам 67-річний ілюзіоніст заперечує всі звинувачення. За словами його адвокатів, Копперфілд "ніколи не поводився ні з ким неналежним чином, не кажучи вже про неповнолітніх". Вони також заявили, що ілюзіоніст є прихильником руху MeToo, спрямованого проти сексуального насильства з боку впливових чоловіків.

Американського актора Віна Дізеля звинуватили в сексуальному насильстві. Його колишня помічниця - Аста Йонассон - подала на нього до суду.

Вона заявила, що актор напав на неї в номері готелю Атланти в 2010 році, коли вони працювали над фільмом "Форсаж 5: Пограбування в Ріо".

Зараз ви читаєте новину «Ілюзіоніста Девіда Копперфілда звинувачують у сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі