неділя, 05 серпня 2012 11:58

Серена Вільямс розгромила Марію Шарапову у фіналі Олімпіади
5

Серена Вільямс розібралася з Шараповою за одну годину три хвилини
Фото: ФОТО: Reuters

4 серпня у Лондоні на олімпійському тенісному турнірі у жінок в одиночному розряді відбувся фінальний матч. Чемпіонкою ХХХ Олімпійських ігор стала 30-річна американка Серена Вільямс.

Четверта ракетка світу Серена Вільямс не залишила шансів 25-річній росіянці Марії Шараповій, яка займає у світовому рейтингу третє місце, розгромивши її з рахунком 6:0, 6:1.

Матч тривав усього 1 годину 3 хвилини. Серена зробила 5 брейків, а Шарапова тільки в другому сеті за рахунку 0:3 змогла виграти один гейм. На рахунку чемпіонки 10 ейсів при двох подвійних помилки, Шарапова навиліт подала лише один раз і на подачі помилилася 5 разів. За рахунок активних дій Вільямс виграла 24 розіграші проти 6-ти у суперниці і допустила 7 невимушених помилок проти 10. В особистому протистоянні тенісисток Вільямс веде тепер з рахунком 9:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теніс. Азаренко обіграла Кириленко і завоювала бронзу Олімпіади

Для Серени це вже третя олімпійська медаль. Разом зі своєю сестрою Венус вона ставала олімпійською чемпіонкою в парному розряді в 2000 році в Сіднеї та в 2008 році в Пекіні.

ХХХ Олімпійські ігри. Теніс. Лондон (Велика Британія). Відкриті корти (трава). 64 учасниці.

Матч за перше місце

Серена Вільямс (США, 4) - Марія Шарапова (Росія, 3) - 6:0, 6:1

Матч за третє місце

Вікторія Азаренко (Білорусь, 1) - Марія Кириленко (Росія, 14) - 6:3, 6:4

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс розгромила Марію Шарапову у фіналі Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі