субота, 28 вересня 2019 14:45

У ювелірному магазині можна розрахуватися власними прикрасами

У Гайсині відкрився магазин ювелірних виробів "Укрзолото" — на вул. 1 Травня, 34, на першому поверсі універмагу.

Біля кожного виробу бирка з ціною, яка не є остаточною. Продавець прораховує знижку. Цього місяця золото і срібло продають зі знижкою до 60%.

— Запорукою успіху нашого магазину та компанії є привітність до покупців. Наші вироби доповнюють образ кожного покупця, — говорить 29-річна Наталія Химич, заступник директора магазину.

У крамниці можна розрахуватися своїми прикрасами. Продавець оцінить їх вартість і дасть знижку на цю суму. Можна оплачувати вироби карткою чи телефоном із підтримкою безконтактних платежів.

— Відвідала цей магазин уперше. Продавці надали доступну та зрозумілу інформацію, проконсультували мене та мого нареченого. Завдяки акції "1+1=3" третій виріб отримали безкоштовно, — розповідає гайсинчанка 23-річна Ольга Манченко.

У магазині продають ланцюжки, підвіси, каблучки, обручки, сережки, браслети, вироби з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням. Виробник — запорізький завод "Золотий Вік".

"Укрзолото" працює з 9:00 до 19:00, без вихідних.

Зараз ви читаєте новину «У ювелірному магазині можна розрахуватися власними прикрасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають