вівторок, 25 грудня 2012 12:28

Україна відіграватиме роль єднальної ланки між ЄС та країнами Євразійського регіону - Янукович

Україна відіграватиме роль єднальної ланки між ЄС та країнами Євразійського регіону - Янукович
Віктор Янукович: цього року ми формували правила гри, надалі цей досвід треба використати. Фото: obozrevatel.com

Президент Віктор Янукович під час засідання Ради Регіонів похвалився переговорами із ЄС та країнами СНД.

Про це повідомляє коресподент Gazeta.ua.

"У 2012 році тривали переговори з нашими сусідами та економічними партнерами - ЄС та країнами СНД. Йшло формування правил гри на майбутнє. Ми парафували угоду про зону вільної торгівлі та політичну асоціацію з ЄС, ратифікували угоду про зону вільної торгівлі із країнами СНД. Україна відіграватиме роль єднальної ланки між Євросоюзом та країнами Євразійського регіону", - розповів президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт переконаний, що Вілкул — це ефективний менеджер, який готовий до радикальних дій

Янукович наголосив, що "не варто сприймати минулий рік, як набір показників та індикаторів, а як ще одну віху нашого життя". Також він додав, що досвід минулого року потрібно буде використати у майбутньому.

"Цього року ми реалізували безпрецедентну кількість побудови інфраструктурних проектів - програму підготовки до єврочемпіонату 2012. Спільно з Польщею ми провели чемпіонат і отримали визнання, що ми справжні господарі, а ця подія без перебільшення була світового значення",- підсумував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада не позбавила депутатських повноважень нового міністра

На засіданні Ради Регіонів присутні новопризначені міністри. Тема заходу "Результати виконання регіональних стратегій і програм розвитку регіонів у 2012 році, та завдання на 2013 рік".

Зараз ви читаєте новину «Україна відіграватиме роль єднальної ланки між ЄС та країнами Євразійського регіону - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі