вівторок, 27 березня 2012 12:22

У Партії регіонів запідозрили, що її "лексуси" викликають народну агресію

У Партії регіонів запідозрили, що її "лексуси" викликають народну агресію

Податок на розкіш в Україні необхідно обов'язково запроваджувати, оскільки така вимога часу, заявив в ефірі 5 каналу народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник. Він зізнався, що має лише один предмет розкоші, який згідно нового законопроекту підлягає оподаткуванню – автомобіль "Lexus".

"У мене під податок на розкіш має попасти автомобіль "Lexus", на якому я їжджу. В разі запровадження цього податку у мене буде вибір: або продати авто, якщо не буде вистачати коштів на його експлуатацію, або погодитись з тим, що це є предмет розкоші й сплачувати податок", - відзначив Олійник.

За його словами, на сьогоднішній день різниця між багатими і бідними в Україні така, що перші вже не можуть вийти у світ у тому, що в них є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ хочуть обережно ввести податок на розкіш, аби не налякати багатіїв

"Непристойно стає, це викликає у довкілля агресію. Люди не можуть зрозуміти, чому у цій країні різниця між багатими і бідними катастрофічна. Ось чому цей податок є корисним", - пояснив регіонал.

Водночас, парламентарій попередив, що якщо податок на розкіш буде надто високий, то виникне супротив.

"Податок на предмети розкоші повинен працювати і не бити по бідних і середньому класу, щоб не загнати у тінь економіку і зарплати. От над цим ми і будемо працювати", - додав Олійник.

 

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів запідозрили, що її "лексуси" викликають народну агресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

108

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі