пʼятниця, 15 січня 2016 15:22

Порошенко виглядав кращим від журналістів - Карасьов

Порошенко виглядав кращим від журналістів - Карасьов
Фото: www.bbc.com

Журналісти виявилися не готовими до прес-конференції з президентом Петром Порошенком. Так вважає політолог Вадим Карасьов.

"Прес-конференція Порошенка не викликала у мене ніяких емоцій. Президент виглядав компетентним і підготовленим. Журналісти були гіршими. Бо для того, щоб прес-конференція мала відчутний суспільно-політичний резонанс потрібно, щоб журналістська спільнота була на рівні президента. А так, запитання були дрібні або не цікаві. І президент почувався як риба у воді - спокійно відповідав. Дещо й не відповідав, але це не зменшувало якість його відповіді", - сказав експерт в коментарі Gazeta.ua.

"Не може прес-конференція зводитися до такого: "чому ви не продали "Рошен" чи 5 канал?". А мало прозвучати, наприклад: "якою повинна бути стратегія для того, щоб розділити і розвести в Україні владу і власність?". Тобто йдеться про системні зміни, а не персональні", - пояснив Карасьов.

"Порошенко - чудовий оратор на відміну від свого попередника. Тому не було ні казусів ні обмовок, ні скандальних речей. Урок який? Якщо президент вже не Янукович, а компетентний, розумний, вправний бізнесмен і політик, то потрібен новий рівень самої прес-конференції, її учасників і запитань", - вважає експерт.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко виглядав кращим від журналістів - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі