вівторок, 09 квітня 2024 15:35

Малюк відсторонив начальника СБУ після скандалу з квартирою за 20 мільйонів

Малюк відсторонив начальника СБУ після скандалу з квартирою за 20 мільйонів
Дружина начальника Департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка у грудні минулого року придбала квартиру у житловому комплексі преміумкласу на Печерську у Києві. Ринкова вартість квартири - понад 20 млн грн, розповіли "Слідство.Інфо". Фото: ssu.gov.ua

Голова Служби безпеки України Василь Малюк відсторонив начальника Департаменту кібербезпеки СБУ Іллю Вітюка від виконання посадових обов'язків.

На на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами "Слідство.Інфо". Про це повідомили "Інтерфакс-Україна".

В СБУ також заявили, що за рішенням голови відомства Вітюк на час проведення перевірок проходитиме службу у бойовому підрозділі ДКІБ, який виконує оборонні завдання і знищує ворога та його техніку безпосередньо на фронті спільно з Центром спеціальних операцій "А".

"Наразі він відряджений до цього підрозділу і сьогодні виїхав у район виконання бойових завдань", - повідомила пресслужба СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрадання на Укрзалізниці: за ексрадника Офіса президента Шила вже внесли 30 млн застави

"Служба безпеки висловлює повагу ЗМІ та журналістам за ефективну спільну роботу на інформаційному фронті проти російської агресії", - заявила спецслужба.

4 квітня "Слідство.Інфо" повідомили, що дружина начальника Департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка у грудні минулого року придбала квартиру у житловому комплексі преміумкласу на Печерську у Києві. Ринкова вартість квартири - понад 20 млн грн, розповіли.

Минулої суботи "Слідство.Інфо" повідомили, що в Оболонському районі Києва до журналіста Євгенія Шульгата підійшли співробітники ТЦК та намагалися вручити повістку. Із співробітниками ТЦК був співробітник СБУ, розповіли.

На публікацію відреагував головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

Зараз ви читаєте новину «Малюк відсторонив начальника СБУ після скандалу з квартирою за 20 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі