четвер, 03 серпня 2023 22:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Бої важкі, окупанти всіма силами намагаються зупинити контрнаступ – Зеленський

Бої важкі, окупанти всіма силами намагаються зупинити контрнаступ – Зеленський
Українська сила домінує, сказав президент. Фото: president.gov.ua

Відбуваються важкі бої, російські окупанти всіма силами намагаються зупинити наступ Сил оборони України.

Але щоб не робив ворог, українська сила домінує. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Бої важкі, окупанти всіма силами намагаються зупинити наших хлопців. Штурми дуже жорстокі. Куп'янський, Лиманський, Бахмутський, Марʼїнський, Авдіївський напрямки. Південні напрямки. Всюди непросто", – сказав Зеленський.

"Але щоб не робив ворог, саме українська сила домінує. І я дякую за це кожному й кожній на фронті", – заявив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу знищено купу ворожої техніки: у ЗСУ розповіли про бої на Таврійському напрямку

Президент відзначив бійців 15-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії.

"Мелітопольський напрямок. Дякую, хлопці.Також відзначу воїнів Ізмаїльського прикордонного загону, які разом із морськими підрозділами протидіють російським атакам "шахедами", – звернувся Зеленський.

На Бахмутському напрямку за час наступу українські воїни звільнили 37 кв. км території. ЗСУ наступають на Бахмутському напрямку, сказав командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

За 526 днів українські воїни знищили понад 247 850 окупантів, 8234 броньовані машини ворога, 4224 танка, 315 літаків і 311 гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «Бої важкі, окупанти всіма силами намагаються зупинити контрнаступ – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі