пʼятниця, 08 березня 2024 08:23

Байден відповів на закиди щодо віку

Байден відповів на закиди щодо віку
Президент США Джо Байден висловив оптимізм щодо своєї здатності керувати країною, згадавши про свій вік. Фото: eastnews.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден згадав про свій вік і висловив оптимізм щодо своєї здатності керувати країною.

Якщо Байден буде обраний у 2024 році, йому буде 86 наприкінці другого терміну, передає CNN. Це є суперечливою темою серед деяких виборців, які вважають його занадто старим.

"Я налаштований оптимістично. Я дійсно оптимістичний щодо цього. Я оптиміст. Мої співвітчизники, питання, яке стоїть перед нашою країною, полягає не в тому, скільки нам років, а в тому, скільки років нашим ідеям", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден назвав Трампа екзистенційною загрозою для США

Байден уже є найстаршим президентом в історії США. Він випередив Рональда Рейгана, якому наприкінці другого терміну було 77 років.

6 березня 77-річний Дональд Трамп викликав президента Сполучених Штатів Америки 81-річного Джо Байдена на дебати перед виборами в листопаді.

Під час кампанії Трамп критикував Байдена за словесні помилки та спотикання під час ходьби. Водночас сам він нещодавно переплутав Ніккі Гейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі.

Зараз ви читаєте новину «Байден відповів на закиди щодо віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі