четвер, 12 липня 2012 00:45

Мусили на одних салатах жити

Львів'янка 32-річна Ірина Гладка з чоловіком Антоном і 8-річною дочкою Юлією щороку їздять відпочивати за кордон. Були тричі в Туреччині, двічі у Болгарії та раз у Чорногорії.

— Щороку їздимо через різні турагентства. У менеджерів усе детально випитуємо, просимо казати правду. А коли приїжджаємо, розуміємо: знову надурили, — розповідає Ірина. — Перший відпочинок провели у Туреччині. Вибрали тризірковий готель, бо і ціни заманювали, і працівники турфірми запевняли, що все там на найвищому рівні. Зайшли в хол готелю, аж носи нам покрутило, так смерділа каналізація. Корпус недобудований. Сходи без перил, коридори не поштукатурені. Іншого разу поїхали в "чотири зірки". В агенції запевнили, що там "усе включено". Божилися, що самі там відпочивають. А в нас знову розчарування. Як тільки час обіду чи вечері, до шведського столу не дорвешся. Черга за приборами, їжею. Якщо трохи запізнишся, можеш без першої страви залишитися чи без гарніру. Я питала турагентів, чи повноцінне там харчування. Казали, так, усе корисне, поживне. І навіть не заїкнулися, що м'яса нема. Мусили на одних салатах жити.

Прийнято, що в готелях постіль та рушники міняють раз або двічі на тиждень. У Болгарії за два тижні постіль не міняли жодного разу. І рушників дали три. Цього не вистачить і для тіла, і для лиця, і для ніг кожному з нас.

Торік їздили в Чорногорію. Море чудове, чистенько в готелях, але знову лажа. В агенції сказали: "ол інклюзів". А виявилося лише сніданок та вечеря. За користування басейном треба було платити.

Зараз ви читаєте новину «Мусили на одних салатах жити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі