субота, 30 червня 2018 20:40

Вантажівка розірвала навпіл легковик

Вантажівка розірвала навпіл легковик
На Київщині сталась аварія. Фото: Facebook

30 червня, на трасі Київ – Чернігів зіштовхнулися фура та легковик. Volkswagen розірвало навпіл об вантажівку.

Аварія сталася біля села Скибин, Броварського району близько 16:20. Ппричиною ДТП могла стати погода. Весь день йшли дощі, тому дорога могла бути слизькою, повідомляє dtp.kyiv.ua.

"Задня частина легкового автомобіля повисла на фурі, а передню частину відкинуло приблизно на двадцять метрів", – зазначили в дописі.

Водій легковика розповів, що фуру винесло на зустрічну смугу, він різко вивернув кермо, щоб уникнути зіткнення, але машини все одно зіткнулися. У свою чергу, інший водій запевняє, що "на зустрічну" вискочив Volkswagen.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Швейцарії в Україні потрапив у масштабну ДТП

На місці працює патрульна поліція, що буде з'ясовувати обставини аварії. Інформації про постраждалих наразі немає. За даними сторінки "Чернігів Live", жертв немає. У сторону Чернігова утворилася пробка.

У Києві біля Індустріального мосту п'яний водій влаштував масштабне ДТП. В результаті інциденту постраждало дві машини, а автівка винуватця повисла на сходинках тротуару.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка розірвала навпіл легковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі