понеділок, 04 березня 2013 13:10

В аварії на Одещині загинули 3 людини та постраждала дитина

Цими вихідними в Одеській області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули 3 людини. Також у цій аварії постраждала дитина.

Про це повідомили у прес-службі Державтоінспекції у Одеській області.

2 березня о 8 годині вечора на 160 км автодороги "Одеса-Рені" водій, 1957 р.н., керуючи автомобілем марки "Ауді А6", рухаючись в напрямку Одеси виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем марки "Ніссан Максима". Цією автівкою керував 62-річний водій.

Даішники повідомили, що внаслідок ДТП обидва водії та пасажирка автомобіля "Ніссан Максима" від отриманих травм загинули на місці пригоди.

"Також у цій аварії постраждав 5-річний пасажир "Ніссана". Дитина зламала палець та забила голову" , - додали у прес-службі Державтоінспекції.

Травмованого хлопчика доставили до Татарбунарської центральну районної лікарні.

На місце пригоди виїжджали працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Вони дістали тіла загиблих з розбитих автівок.

Нагадаємо, у цей же день в Одесі автомобіль після ДТП в'їхав у натовп людей. Три людини постраждали в результаті аварії. Пригода сталася 2 березня на вулиці Балківській.

Як повідомляють очевидці в "Одесском форуме", водій таксі "Ніссан Прем'єра", перетинаючи "зустрічку", повернув зі середньої смуги на червоне в сторону Виноградної і зіткнувся з "Тойотою", що їхала назустріч. Останню від удару відкинуло до світлофора, де вона скоїла наїзд на пішоходів.

Зараз ви читаєте новину «В аварії на Одещині загинули 3 людини та постраждала дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі