четвер, 21 вересня 2023 11:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Ігнат прокоментував масовану ракетну атаку

Ігнат прокоментував масовану ракетну атаку
Полковник Юрій Ігнат прокоментував нічну російську ракетну атаку. Фото: ukrinform.ua

Українська протиповітряна оборона непогано відпрацювала по ворожих цілях під час нічної російської ракетної атаки.

Росіяни використовують різні тактичні прийоми і напрямки. Про це сказав речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Цього разу у багатьох областях побували ракети, на жаль. Але, на щастя, протиповітряна оборона непогано їх відпрацювала", – сказав Ігнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні потрібно більше систем ППО – глава Пентагону

Щодо того, чого добивається ворог, полковник сказав: "Ми бачили вчора атаку на Кременчуцький нафтопереробний завод. А це об'єкт нашого паливно-енергетичного сектору".

"Саме тому не виключено, що ворог буде обирати такі цілі для того, щоб завдавати ударів нашій критичній інфраструктурі. Саме тому, до цього треба бути готовим усім нам", – сказав речник Повітряних сил ЗСУ.

Уночі 21 вересня близько 3.40 російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55.

Ворог випустив 43 крилаті ракети із 10 літаків стратегічної авіації Т-95мс з району Енгельса, що у Саратовській області Російської Федерації. Українська протиповітряна оборона знищила 36 ракет.

У Києві внаслідок ракетної атаки сталася пожежа, вибило вікна у будинках.

Зараз ви читаєте новину «Ігнат прокоментував масовану ракетну атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі