вівторок, 03 жовтня 2006 10:26

Американець розстріляв 10 школярок через дитячу помсту

 

У графстві Ланкастер (штат Пенсільванія, США) у понеділок, 2 жовтня, озброєний злочинець убив трьох і поранив сімох школярок, після чого застрелився сам.

Про це повідомив начальник управління поліції штату Пенсільванія Джеффрі Міллер.

За його словами, озброєний 32-річний водій вантажівки Чарльз Карл Робертс захопив у заручники учнів невеликої сільської школи релігійної общини амішів, у якій на той час знаходилися 27 школярів.

Злочинець відпустив 15 хлопчиків, а також чотирьох дорослих жінок, залишивши в школі тільки дівчаток.

При цьому він забарикадувався у школі і відмовився вести переговори з поліцією. Потім Чарльз вишикував своїх жертв біля класної дошки, зв`язав ноги всіх дівчаток мотузкою і почав стріляти їм у голову. Після цього він застрелився сам.

За даними поліції, на місці злочину Робертс залишив декілька записок, у яких йде мова про самогубство. Вже перебуваючи у приміщенні школи, він подзвонив своїй дружині і повідомив, що більше не може жити так, як жив раніше.

- Схоже, що він хотів за щось помститися своїм жертвам-дівчаткам, - сказав Міллер, не повідомивши інших подробиць про зміст записок і розмови Робертса з дружиною.

Убивця жив на сусідній з школою вулиці і протягом багатьох років возив молоко. У нього було троє дітей і жодних правопорушень за ним не спостерігалось.

Трагедія, що трапилася у понеділок, - це вже третій за ліком інцидент із стріляниною в середніх школах США за останній тиждень, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Американець розстріляв 10 школярок через дитячу помсту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі