понеділок, 13 травня 2024 03:18

Назвали найкращі смартфони 2024 року під різний бюджет і цілі

Назвали найкращі смартфони 2024 року під різний бюджет і цілі
Експерти назвали найкращі смартфони. Фото: E-katalog

Експерти назвали найкращі смартфони на ринку в 2024 році.

Список розділили на 11 категорій, пише редакція порталу TechRadar

Найкращий iPhone для більшості - iPhone 15. Надшвидкий чипсет A16 Bionic, порт USB-C, основна камера 48 Мп і Dynamic Island гарантують, що вперше за довгий час базовий айфон пропонує чудове співвідношення ціни та якості.

Найкращий преміум-iPhone - iPhone 15 Pro Max. У нього ще крутіший процесор, просунута камера з 5-кратним зумом і міцний титановий корпус.

Найкращий Android для більшості - Google Pixel 8. Це надійний і простий Android з топовим набором камер і функціями ШІ. А підтримувати оновленнями його будуть цілих сім років.

Найкращий преміум-Android - Samsung Galaxy S24 Plus. Він має величезний дисплей і чудові камери, що робить його оптимальним вибором для Android преміум-класу та одним із найкращих смартфонів Samsung в історії.

Найкращий смартфон для фото - Samsung Galaxy S24 Ultra. Це фактично повноцінний фотоапарат з безліччю об'єктивів, який поміщається в кишені.

Найкращий смартфон за автономністю - OnePlus 12R. Час автономної роботи цього телефону більший, ніж у будь-якого іншого телефону. А ще у нього крутий екран, чудові камери і швидка зарядка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone чи Samsung: назвали лідерів ринку смартфонів

Найкращий складаний смартфон - OnePlus Fold. Модель може похвалитися топовим дизайном, дисплеєм і набором камер.

Найкращий недорогий смартфон - Google Pixel 7. Ця модель володіє всіма необхідними характеристиками і шикарними фотоможливостями, а коштує при цьому не дорожче спрощеної Pixel 7A.

Найкращий смартфон з ШІ - Google Pixel 8 Pro. Функції штучного інтелекту виділяють цей телефон.

Найкращий смартфон для ігор - ASUS ROG Phone 8 Pro, Апарат із потужним процесором і топовою системою охолодження.

Найкрасивіший смартфон - OnePlus 12. Він також відмінно працює, тому якщо ви втомилися від одноманітних смартфонів, це чудовий варіант.

На сайті компанії Logitech, партнерів Apple, у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох гаджетів Apple, які ще не аносували.

Прем'єра очікується лише на жовтневій презентації. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращі смартфони 2024 року під різний бюджет і цілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі