понеділок, 10 жовтня 2011 20:13

У Діани Арбеніної в Івано-Франківську порвалися струни

У Діани Арбеніної в Івано-Франківську порвалися струни

У Івано-Франківськ з групою "Ночные снайперы" завітала "леді російського року" Діана Арбеніна. Її прийшли послухати люди різного віку. Незважаючи на вартість квитків (150-400 грн.), чимало людей прийшли сім'ями.

Лідер "Ночных снайперов" з'явилася під гул і овації залу та заспівала "31 весна". Від емоцій у Діани обірвалася струна на гітарі.

Далі були , "Я полюбила вас", "Лети моя душа", "Идет охота на волчат", "Сегодня будет темно", "Ты – город", "Не ищу". А одна з найновіших пісень "Набери мое имя в гугле", як призналася сама співачка, сьогодні у неї найулюбленіша.

"Російські артисти з острахом їдуть на західну Україну. Мабуть, у цьому винен телевізор. Мені казали – не їдь, там "бандерівці" російськомовних вбивають. Я розкажу у Петербурзі, що це не так. У вас тепло і затишно. Від вас йде тепло", - намагалася говорити із залом українською Арбеніна.

Публіка оцінила старання співачки оплесками й трояндами.

Мінімалізм на концерті був у всьому. На сцені жодних зайвих декорацій. На Діані не було косметики. Тільки чорна шкіряна куртка та джинси, футболка, різкуваті хлопчачі рухи і "фірмова" лірика та експресія. Під час енергійних пасажів на гітарі у Діани порвалося ще чотири струни.

Її реакцією була фраза: "Никогда бы не подумала, что может быть такое... файно!"

Арбеніна і її гурт "Ночные снайперы" уже місяць успішно гастролюють Україною. Позаду – концерти у Вінниці, Чернігові, Ужгороді, Сваляві, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську. Найближчими днями російську рок-зірку зустрічатимуть у Західній Україні: 9 жовтня Арбеніна виступала в Івано-Франківську, а 10-го – у Львові, 11-го – у Тернополі.

Зараз ви читаєте новину «У Діани Арбеніної в Івано-Франківську порвалися струни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі