вівторок, 21 травня 2024 13:24

Справжня естетика та насолода: як смачно приготувати весняну пасту зі шпинатним соусом

Справжня естетика та насолода: як смачно приготувати весняну пасту зі шпинатним соусом
Гарно, яскраво і смачно: як приготувати ароматну весняну пасту у шпинатному соусі Фото: Instagram

Останній місяць весни - час яскравих, насичених кольорів та свіжих, соковитих овочів. Тому і готувати хочеться щось гарне, яскраве та дуже смачне.

Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф поділилась рецептом пасти зі шпинатним соусом, яка швидко готується та ідеально підійде як для обіду, так і для вечері.

Зелена паста

Інгредієнти

Листя салату - 70 г;

Шпинат - 100 г;

Базилік - 20 г;

Лимон - 1 шт;

Паста - 150 г;

Оливкова олія - 100 мл;

Пармезан - 50 г;

Сир моцарела або бурата;

Сіль, перець;

Сушені томати.

Як приготувати

Зварити пасту в підсоленій воді.

Зелень можна використати будь-яку, яка є у вас вдома. Але шпинат дає найкращий колір.

В киплячу воду опустити зелень на 1 хв та перекласти в блендер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати полуничний мілкшейк: зберігайте рецепт смачного напою дитинства

Додати олію, пармезан, натерти цедру лимона і все збити до однорідної маси.

В каструлю з пастою влити зелену масу та змішати.

Подавати пасту з соком лимона, сушеними томатами та свіжим перцем. Зверху покласти сир.

Картопляні зрази є одними з найулюбленіших страв українців. Їх готують з начинками та без них.

Зрази добре смакують з сиром. Спробуйте приготувати їх з моцареллою.

Зараз ви читаєте новину «Справжня естетика та насолода: як смачно приготувати весняну пасту зі шпинатним соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі